Παρασκευή, 26 Μαρτίου 2021

Ευχαριστήρια Νοσοκομείου Έδεσσας

Διαβάστε τα ευχαριστήρια

Διαβάστε τα ευχαριστήρια:


Η Διοίκηση της Νοσοκομειακής Μονάδας Έδεσσας ευχαριστεί θερμά τις κυρίες Παπαδοπούλου Λίνα και Γάντζιου Ευαγγελία για την συνεισφορά τους με τη δωρεά τεσσάρων συσκευών αντλιών ψεκασμού. Η προσφορά αυτή αποτελεί απόδειξη κοινωνικής ευαισθητοποίησης και αισθήματος αλληλεγγύης.


Η Διοίκηση της Νοσοκομειακής Μονάδας Έδεσσας ευχαριστεί θερμά τον Σύλλογο Φίλων Νοσοκομείου Έδεσσας για τη στήριξή του στο έργο της με τις δωρεές των: 

Παταρόκη Πέτρου και Αριστέας (τρία ψυγεία ένα μεγάλο και δύο μικρά) και

Κικίδου Γεωργίας συζ. Δημητρίου (ένα μικρό ψυγείο). 

Οι προσφορές αυτές συνεπικουρούν το έργο της Μονάδας και αποδεικνύουν το αίσθημα κοινωνικής ευθύνης των συμπολιτών μας. 


1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365