Παρασκευή 26 Μαρτίου 2021

Αλμωπία: Δράσεις Αντιδημαρχίας Καθαριότητας και Πρασίνου (ΦΩΤΟ)

Δελτίο Τύπου

Εργασίες αγροτικής οδοποιίας, καθαρισμού αυλάκων, χωματουργικές και συντήρησης πρασίνου, πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια της εβδομάδος από συνεργεία του Δήμου μας.


Συγκεκριμένα, στην Αριδαία και στην περιοχή της ΓΕΚΟΣΑ , πραγματοποιήθηκε διάνοιξη  και καθαρισμός μέρους της αγροτικής οδοποιίας, για την διευκόλυνση της μετακίνησης των αγροτών και των κτηνοτρόφων.


Στις Κοινότητες Ξιφιανής, Φιλώτειας, Προμάχων, Περίκλειας και Ριζοχωρίου πραγματοποιήθηκε καθαρισμός αγροτικών δρόμων και καθαρισμός σε αύλακες.


Στην Κοινότητα Αλώρου και στην Αριδαία, έγινε συντήρηση πρασίνου σε κοινόχρηστους χώρους.


Τέλος, ολοκληρώθηκαν οι εργασίες ελαιοχρωματισμού στην κεντρική πλατεία της Ίδας και της Σωσάνδρας.


Τα συνεργεία Πρασίνου και Καθαριότητας του Δήμου μας, συνεχίζουν τις εργασίες σε όλες τις Κοινότητες,  με στόχο την βελτίωση της καθημερινότητας των Δημοτών μας.














Η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ, 

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ

ΠΟΛΥΞΕΝΗ ΝΑΝΟΥ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365