Τρίτη 9 Μαρτίου 2021

Δ. Μπίνος: Ούτε αναπληρωματικό μέλος δεν κατάφερε να εκλεγεί ο Χρ. Μπάτσης στον Σύνδεσμο των Λουτροπόλεων

Διαβάστε την ανάρτηση του συνδυασμού του Δημήτρη Μπίνου

Διαβάστε την ανάρτηση του συνδυασμού του Δημήτρη Μπίνου:


Ούτε αναπληρωματικό μέλος στην Εκτελεστική Επιτροπή του Συνδέσμου Δήμων Ιαματικών Πηγών Ελλάδος, δεν κατάφερε να εκλεγεί ο Χρήστος Μπάτσης. Αυτό αποκάλυψε ο πρώην Δήμαρχος και επικεφαλής του συνδυασμού «Η Αλμωπία της Καρδιάς μας» Δημήτρης Μπίνος.


Συγκεκριμένα, ο κ. Μπίνος κατά τη Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, δήλωσε μεταξύ άλλων τα εξής: «Μάθαμε ότι συμμετείχατε σε εκλογικές διαδικασίες στον Σύνδεσμο Δήμων Ιαματικών Πηγών Ελλάδος και αντί η Λουτρόπολη της Αλμωπίας να έχει την προεδρία ή την αντιπροεδρία, αρκεστήκατε να είστε υποψήφιος ως αναπληρωματικό μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής και μάλιστα δεν εκλεχθήκατε. Είναι δυνατόν η Λουτρόπολή μας που έχει την πρωτοκαθεδρία, να έχει αυτή την τύχη; Γι’ αυτό λέω, ότι τα ηνία της επιχείρησης αυτής, τα έχει ένας άνθρωπος που ο ίδιος δεν κατανοεί τι μπορεί να κάνει και κατατάσσει τον εαυτό του ως αναπληρωματικό μέλος μιας Εκτελεστικής Επιτροπής, ενώ θα έπρεπε να έχει κορυφαίο ρόλο».


Πρόκειται για ένα γεγονός που καταδεικνύει με τον χειρότερο τρόπο την πολιτική της εσωστρέφειας που προωθεί από την πρώτη στιγμή η σημερινή Δημοτική Αρχή.


Το γεγονός αποκτά ακόμα μεγαλύτερη αξία, αν αναλογιστεί κανείς ότι κατά την προηγούμενη δημοτική περίοδο τα Λουτρά μας πρωταγωνιστούσαν σε πανελλαδικό και παγκόσμιο επίπεδο. Ο κ. Μπίνος θύμισε ότι ο ίδιος είχε τη θέση του Αντιπροέδρου στον Σύνδεσμο και πλέον ο σημερινός Δήμαρχος και Πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης δεν μπορεί να εκλεγεί ούτε αναπληρωματικό μέλος. Θυμίζουμε επίσης, ότι κατά την προηγούμενη δημοτική περίοδο Λουτροπόλεις όλου του κόσμου είχαν Συνεδριάσει στην Αλμωπία μετά από σχετικές ενέργειες της τότε Διοίκησης.

5 σχόλια:

  1. Πωπω τι Νάρκισσος θεε μου
    Κατέβα λίγο από το καλαμι
    Μιλάει λες και είχε κάνει την Αλμωπία Λουξεμβούργο

    Λίγη ταπεινωτητα δεν βλαπτει
    Η πολύ φωτογραφία κάνει κακό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σίγουρα στενοχωρήθηκε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εσύ Μπινο δεν πήγες ούτε στον δεύτερο γύρο των εκλογών σαν ενεργεια δήμαρχος. Οπότε μόκο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τον βοήθησες; σε νοιάζει; εσύ που βγήκες τι έκανες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εσύ ρε Μπινο, ούτε δευτερος.... Εν ενεργεια δήμαρχος, τριτος; Για κλάματα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365