Δευτέρα 8 Μαρτίου 2021

Μήνυμα Δημάρχου Αλμωπίας για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

Διαβάστε το μήνυμα του Δημάρχου Αλμωπίας Χρήστου Μπάτση για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

Διαβάστε το μήνυμα του Δημάρχου Αλμωπίας Χρήστου Μπάτση για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας:


Αγαπητές συνδημότισσες και φίλες,

Όσες λέξεις κι αν έχουν ειπωθεί για την γυναίκα, δεν χωράνε την αγάπη μας... 


Κάθε γυναίκα της ζωής μας, η μάνα, η αδερφή, η σύζυγος, η κόρη, η εγγονή, έχει για εμάς ξεχωριστή θέση στην σκέψη και την καρδιά μας. Η 8η Μαρτίου, είναι η ημέρα, που μας υπενθυμίζει την αξία όλων αυτών των γυναικών, που αγωνίζονται καθημερινά για να μας μεγαλώσουν, να μας φροντίσουν, να μας διδάξουν, να μας συμπαρασταθούν.


Με αφορμή αυτή την σημαντική ημέρα, εύχομαι όλες οι γυναίκες να έχουν ίσες ευκαιρίες στην εργασία αλλά και στην τοπική αυτοδιοίκηση. Χωρίς τις γυναίκες δεν υπάρχει ισορροπημένη κοινωνία, δεν υπάρχουν σωστές οικογένειες. Γι’ αυτό κι εμείς από την πλευρά μας, οφείλουμε να ενθαρρύνουμε όλες τις γυναίκες, με τις πράξεις μας.


Χρόνια Πολλά σε όλες τις γυναίκες!


Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ


ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΑΤΣΗΣ




1 σχόλιο:

  1. Να μην ξεχνάμε όλοι ,ότι οι ακροδεξιές απόψεις θέλαν και θέλουν τη γυναίκα σπιτι και διαφωνούν με τέτοιες γιορτές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365