Δευτέρα, 8 Μαρτίου 2021

Η Αντιδήμαρχος Σκύδρας Ιωάννα Βέργου για την Ημέρα της Γυναίκας

Δελτίο Τύπου

Η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας είναι μια ημέρα μνήμης των αγώνων που ξεκίνησε γυναικείο κίνημα πριν 100 περίπου χρόνια διεκδικώντας τα δικαιώματά τους. Είναι ευτυχές το γεγονός ότι πλέον στο σύγχρονο κόσμο δεν είναι απαραίτητο να δίνονται τέτοιου είδους αγώνες για τα αυτονόητα από όποια θέση, φύλο, ηλικία, ιδιότητα κι αν εκφράζεται κανείς. 


Οι παγκόσμιες ημέρες σαν κι αυτήν λοιπόν έχουν νόημα όταν αποτελούν αφορμή να αισθανθούμε ευγνώμονες για όσα έχουμε κ όσα δυνόμαστε να κάνουμε και να αντλήσουμε δύναμη και ελπίδα να πετύχουμε τους στόχους μας. Στόχους που θα κάνουν καλύτερους εμάς τους ίδιους αλλά συγχρόνως θα μπορέσουν να επηρεάσουν θετικά και άλλους!  


Με αφορμή αυτήν την ημέρα θα ήθελα να αδράξω την ευκαιρία και να ευχαριστήσω μια γυναίκα, τη Δήμαρχο Δ. Σκύδρας κα. Κατερίνα Ιγνατιάδου που με εμπιστεύτηκε και μου έδωσε το βήμα να πετύχω τους δικούς μου στόχους προσφέροντας τα μέγιστα μέσα από τη θέση της Αντιδημάρχου Παιδείας, Πολιτισμού, Πρόνοιας, Αθλητισμού και Μενηίδος. Δήμαρχε, είναι τιμή μου!

Δε θα μπορούσα να παραλείψω να ευχαριστήσω μια ακόμη γυναίκα, την άξια  προκάτοχό μου κα. Μαίρη Γιακαμόζη για τη στήριξη και τις συμβουλές που ειλικρινά μου  προσφέρει. Κα. Μαίρη Γιακαμόζη, σας ευχαριστώ!


Επειδή όμως σύμφωνα με τα σημερινά δεδομένα, η Ημέρα της Γυναίκας παύει να έχει τόσο πολιτική χροιά αλλά κυρίως κοινωνική, θα κλείσω με την ευχή η ημέρα αυτή να είναι αφορμή να εκφράζονται προς τις γυναίκες συναισθήματα αγάπης, τρυφερότητας και συμπάθειας και εκείνες να τα απολαμβάνουν. Ας ευχηθούμε γενικότερα να συμμετέχουμε σε σχέσεις και καταστάσεις όπου η ισχύς ή η εξουσία θα χρησιμοποιούνται μόνο για να επιλύουν προβλήματα και να προάγουν την υγεία και την ευημερία σε όλους τους τομείς!


Με τιμή,

Βέργου Ιωάννα

Αντιδήμαρχος Δ. Σκύδρας 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365