Κυριακή 7 Μαρτίου 2021

Έδεσσα: Σοκάρουν οι φωτογραφίες από την χθεσινή φωτιά στην Λίμνη Βεγορίτιδα (ΦΩΤΟ)

Δείτε τις σοκαριστικές φωτό

Συχνό φαινόμενο έχουν γίνει πλέον οι φωτιές γύρω από την Λίμνη Βεγορίτιδα, με άγνωστο ή αγνώστους να καταστρέφουν αυτό το υπέροχο φυσικό περιβάλλον.


Η χθεσινή φωτιά όπως θα δείτε στις φωτογραφίες που δημοσίευσε ο Νίκος Μούλας ήταν μεγάλη και προκάλεσε σημαντική καταστροφή στο φυσικό περιβάλλον γύρω από την Λίμνη.


Πρέπει να βρεθεί μία λύση στους εμπρησμούς πλησίον της Λίμνης Βεγορίτιδας, ένα φαινόμενο που δεν τιμάει κανέναν.


Δείτε τις σοκαριστικές φωτό:










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365