Δευτέρα 1 Μαρτίου 2021

Αριδαία ΣΟΚ: Άγνωστος σκότωσε στο ξύλο σκυλί - Τέτοιες ενέργειες δεν πρέπει να μένουν ατιμώρητες

Διαβάστε την ανάρτηση της Φιλοζωικής Αλμωπίας

Διαβάστε την ανάρτηση της Φιλοζωικής Αριδαίας:


Ένα αποτρόπαιο γεγονός μας συγκλόνισε αυτές τις μερες.Την Παρασκευή 26 του μηνός μας ειδοποίησαν παιδιά για ένα σκυλάκι τύπου λυκόσκυλο που χτυπιόταν στον δρόμο.


Σπεύσαμε αμέσως μαζί με τα παιδιά που μας υπέδειξαν το ζωο.Στην αρχη πιστέψαμε ότι ήταν επιληπτική κρίση γιατί το ζωο μετά από μερικά λεπτα σηκώθηκε και περπάτησε.


Το βράδυ τις ίδιας ημέρας μας ειδοποίησαν από το πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής για ένα σκυλι με τα ίδια συμπτώματα .Σπεύσαμε αμέσως μαζί με τον Αντιδήμαρχο Χρήστο Χατζηγιαννιδη και διαπιστώσαμε ότι ήταν το ίδιο σκυλι.


Πηραμε το ζωο και το πήγαμε στον κτηνίατρο Κύριο Παλαμιδα και διαπιστώθηκε ότι το σκυλι ήταν χτυπημένο στο κεφάλι προφανώς με ξύλο γιατί δεν είχε καθόλου εκδορές.


Μπήκε στον όρο και ακολούθησαν το πρωτόκολλο για αυτές τις περιπτώσεις.


Δυστυχως όμως δεν τα κατάφερε,η ζημιά σύμφωνα με τον κτηνίατρο ήταν πολύ μεγάλη.


Το ζωο αυτό σίγουρα θα το γνωρίζετε όσοι ζείτε στην Αριδαια ,ήταν ένα υπέροχο πλασμα,πάντα μαζί με τα παιδιά,τόσο με τα ποδήλατα όσο και με τα πόδια,μαζί τους στο παιχνίδι και στην βόλτα,ήταν το φιλαράκι τους.


Ποιος άνθρωπος, νοήμον ον θα έκανε κάτι τέτοιο;σε τι τον ενόχλησε το ζωο;σε τίποτα φίλοι μου,κακία και τίποτα άλλο.


Εαν κάποιος γνωρίζει για το περιστατικό ας μας ενημέρωση, τέτοιες ενέργειες δεν πρέπει να μένουν ατιμώρητες .


Ο προεδρος






12 σχόλια:

  1. ευχομαι ν παθουν το ιδιο τ παιδια του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. όσοι έχουν παιδιά έχουν τόσα τρεχάματα που δεν προλαβαίνουν να κατουρήσουν αδερφέ...Συνήθως κάποια ζώα παρατημένα αγριεύουν και κάποιοι τρομάζουν...άντε τώρα να λύσεις τέτοιο πρόβλημα και το μεροκάματο να τρέχει...

      Διαγραφή
  2. Να τους πεθάνει ότι αγαπούν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Την κατάρα μας να έχεις! Από όλους εμάς που αγαπάμε τα ζώα. Ακλαφτος να πας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τα 2 προηγούμενα σχόλια είναι προτροπές μίσους.Πολύ πιθανόν οι παραπάνω σχολιαστές να νομίζουν ότι είναι ψυχικά καλά.Κι όμως! Καλή δύναμη σε όσους ζουν με τέτοιους.
    Υγ. ο άνθρωπος που προέβη σ αυτή τη λάθος αντιμετώπιση του ΄ζωου πιθανόν να δέχτηκε επίθεση ή να έχει μεγάλο φόβο απέναντι στα σκυλιά.
    Υγ.2 Είναι μεγάλη ευθύνη όλων μας να διδάξουμε σε όσους αναλαμβάνουν αυτή την τεράστια ευθύνη να είναι ιδιοκτήτες ζώων για το πόσο μεγάλες είναι οι ευθύνες τους και οι ποινικές συνέπειες όταν δεν τηρούν τα μέτρα .
    Περαστικά στο άτυχο ζώο ,ας ελπίσουμε να ζήσει με τη βοήθεια των γιατρών και όλων μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απο αυριο θα αρχισω να φοβομαι κ εγω τους ανθρωπους μιας κ προφανως εισαι πολυ μαγκας οταν σκοτωνεις κατι π δεν μπορει να σε πειραξει, οποτε θελω να δω ποσο μαγκας ειναι ο καθε ξεφτιλας π ειναι τοσο αντρας ωστε να σπασει στο ξυλο ενα ζωο π δεν μπορει να αντεπιτεθει. Απο αυριο λοιπον καλο θα ηταν πριν κανετε την οποιαδηποτε πραξη σε καποιν αγνωστο να σκεφτεστε 2 φορες

      Διαγραφή
    2. Εσύ ψυχικά καλά διάβασε καλύτερα και δες ότι δε τα κατάφερε το σκυλάκι Κάι μετά μιλά για τους παραπάνω σχολιαστές..ψυχολογε του κωλου

      Διαγραφή
  5. Άνθρωποι χωρίς μυαλό. Τίποτα παραπάνω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Να ανοιχτούν καμερες γύρω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σίγουρα το χτύπησε άνθρωπος ρε παιδιά;; αποκλείεται να το χτύπησε κάποιο μηχανάκι η αυτοκίνητο χωρίς να το θέλει κ να συνέβη αυτό;;;με την άκρη του προφυλακτήρα δλδ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. εδω έχουν χτυπήσει γριές και τέτοια κινητοποίηση δεν έγινε! Μπορεί να εξηγήσει κανείς αυτή τη διαφορά ? Για επιθέσεις σε ανθρώπους αδιαφορία για προβλήματα σκύλων κινητοποίηση! Πως το εξηγείτε ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Οι άνθρωποι έχουν την δυνατότητα να αντιδράσουν Κάι με κάποιο τρόπο ίσως να προστατευτουν ενώ τα ζώα όχι...έτσι το εξηγούμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365