Δευτέρα 1 Μαρτίου 2021

Γενναία πραξη του Γιάννη Σηφάκη - Πλήρωσε τα έξοδα διαιτησίας του αγώνα Αερωπός MANDYNAMIC -ΠΑΟΚ - Ευχαριστήριο του συλλόγου

To ευχαριστήριο του συλλόγου

Σε εποχές οικονομικής ασφυξίας για τα αθλητικά σωματεία του Νομού ο πρώην βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ν. Πέλλας Γιάννης Σηφάκης προχώρησε το Σάββατο σε μια γενναία πράξη στήριξης του Αερωπού MANDYNAMIC Έδεσσας καλύπτοντας προσωπικά τα έξοδα διαιτησίας της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα της HANDBALL PREMIER.


Και δεν ήταν βέβαια η πρώτη φορά που αποδεικνύει έμπρακτα και όχι στα λόγια το ενδιαφέρον του ο κ. Σηφάκης, αφού επανειλημμένα από το 2014, έχει στηρίξει οικονομικά τον Αερωπό σε δύσκολες στιγμές, βοηθώντας την ομάδα να λειτουργεί ομαλά και να διαγράφει κάθε χρόνο σπουδαίες πορείες στο ελληνικό χάντμπολ.


To ευχαριστήριο του συλλόγου


"Το Δ.Σ. οι αθλητές και το προπονητικό "τιμ" του Αερωπού mandynamic, ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΝ ΘΕΡΜΑ το πρώην βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ  και πιστό φίλο της ομάδας Γιάννη Σηφάκη για την γενναιόδωρη κίνησή του να πληρώσει προσωπικά το εξοδολόγιο διαιτησίας του Σαββατιάτικου παιχνιδιού με τον ΠΑΟΚ.


Ηταν άλλη μια έμπρακτη χειρονομία στήριξης από μέρους του κ. Σηφάκη, στην προσπάθειά μας να σταθούμε  όρθιοι σε αυτήν τη  δύσκολη οικονομικά συγκυρία της Πανδημίας και να παραμείνουμε ανταγωνιστικοί στη μεγάλη κατηγορία του ελληνικού χάντμπολ".


ΦΩΤΟ: Σε παλαιότερο στιγμιότυπο ο Πρόεδρος του Αερωπού ManDynamic Μάκης Ρόμπης με τον βουλευτή Γιάννη Σηφάκη πανηγυρίζοντας με την ομάδα την έξοδο στα Ευρωπαϊκά σαλόνια)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365