Πέμπτη 22 Απριλίου 2021

Συμμετοχή Δημάρχου Αλμωπίας στην τηλεδιάσκεψη Δημάρχων για το Εθνικό Σχέδιο Ανάκαμψης «Ελλάδα 2.0»

Δελτίο Τύπου

Το Εθνικό Σχέδιο Ανθεκτικότητας και Ανάκαμψης  «Ελλάδα 2.0» ήταν το αντικείμενο της διαδικτυακής ενημερωτικής συνάντησης, που πραγματοποιήθηκε από την Κ.Ε.Δ.Ε., χθες 21 Απριλίου 2021, με τη συμμετοχή του Δημάρχου Αλμωπίας κ. Χρήστου Μπάτση και περισσότερων από 300 Δημάρχων της χώρας.


Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ κ. Δημήτρης Παπαστεργίου, άνοιξε την συνάντηση και ακολούθησαν ομιλίες από τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Μάκη Βορίδη , τον Αν. Υπουργό Εσωτερικών για θέματα Αυτοδιοίκησης κ. Στέλιο Πέτσα, τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών κ. Θεόδωρο Σκυλακάκη, τον Υφυπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Ιωάννη Τσακίρη και τον Γεν. Γραμματέα Υποδομών κ. Γιώργο Καραγιάννη.


Το Εθνικό Σχέδιο Ανθεκτικότητας και Ανάκαμψης «Ελλάδα 2.0» είναι ένα  σχέδιο ανάκαμψης της ελληνικής οικονομίας, το οποίο στηρίζεται σε ευρωπαϊκή χρηματοδότηση και στην προσέλκυση ιδιωτικών κεφαλαίων προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι επιπτώσεις που προκάλεσε η πανδημία. Περιλαμβάνει την υλοποίηση συγκεκριμένων έργων και μεταρρυθμίσεων που θα έχουν θετικό αντίκτυπο σε όλη την Ελλάδα.


Απαιτείται σοβαρός σχεδιασμός και ενίσχυση των Τοπικών Αρχών, προκειμένου αυτές να καταστούν ψηφιακές, βιώσιμες και ανθεκτικές ώστε να αξιοποιήσουν τους διαθέσιμους πόρους για την κατασκευή βιώσιμων τοπικών υποδομών. Η κατάθεση προτάσεων από το Δήμο Αλμωπίας, είναι αυτονόητη και θα γίνει με γνώμονα τις ανάγκες των Δημοτών. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365