Πέμπτη 22 Απριλίου 2021

Δ. Τζαμτζής: Αποχαιρέτησε τον Τάσο Μιχαλόπουλο με καταγωγή από την Περίκλεια Αλμωπίας

Διαβάστε την ανάρτηση του Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας

Ένας πολύ καλός φίλος, ένας καλός οικογενειάρχης, ένας άριστος επιχειρηματίας, ένας ΕΛΛΗΝΑΣ της διασποράς με κεφάλαια γράμματα, ο ΤΑΣΟΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ, δεν είναι πια κοντά μας.

Γνώρισα τον Τάσο το 1992-93, όταν επισκέφθηκα το Τορόντο ως Δήμαρχος Σκύδρας, προσκεκλημένος του συλλόγου "ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ" Πέλλας. Από τότε ήμασταν φίλοι και βρισκόμασταν είτε στο Τορόντο, όταν με καλούσε ο σύλλογος, είτε στην Ελλάδα, στην Πέλλα που έρχονταν πολλές φορές τον χρόνο ο Τάσος.

Ο Τάσος Μιχαλόπουλος γεννήθηκε στην Περίκλεια Πέλλας και μεγαλούργησε στο Τορόντο. Είχε 500 και πλέον καταστήματα με την φίρμα Coffee Time Donuts,  είχε αλυσίδα καταστημάτων εστίασης με ελληνικό και ιταλικό φαγητό, είχε και εταιρεία Real Estate. Ήταν ένας πετυχημένος επιχειρηματίας. Μα πάνω απ όλα  ο Τάσος ήταν ΕΛΛΗΝΑΣ και είχε την Πέλλα και την Περίκλεια στην ψυχή του.

Ο Τάσος ήταν γνωστός όχι μόνο στο Τορόντο. Ασχολούνταν και στήριζε οικονομικά τον σύλλογο της Πέλλας και άλλους συλλόγους, την Παμμακεδονική Τορόντο- Καναδά, ασχολούνταν με την ομάδα Ολύμπιανς.

Ο Τάσος Μιχαλόπουλος ήταν ένας ΕΛΛΗΝΑΣ που τιμούσε  την Ελλάδα στο Τορόντο και τον Καναδά. 

Τελευταία φορά συναντηθήκαμε με τον Τάσο στην Αριδαία απ όπου και η φώτο. Του έδωσα μάλιστα το βιβλίο μου.

Ο Τάσος αφήνει πίσω του την σύζυγο του Ντίνα και τα δυο του παιδιά, στους οποίους θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συλλυπητήρια. 

Φίλε Τάσο θα  σε θυμάμαι πάντα χαμογελαστό με αγάπη.

Καλό παράδεισο να έχεις.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365