Τρίτη 13 Απριλίου 2021

ΕΛΓΑ: Ενημέρωση για υποβολή αναγγελιών ζημιάς απο τους παγετούς 25-28/3 & 9-11/4

Δείτε το σχετικό έγγραφο

Δείτε το σχετικό έγγραφο:




2 σχόλια:

  1. Που είναι ο Δήμος Αλμωπίας; Το έγγραφο γιατί δεν απευθύνεται και στους ανταποκριτές του ΟΓΑ του Δήμου μας. Εδώ δεν είχε παγωνιά; Ή έχουμε κοιμησμένο Δήμαρχο. Καλά να πάθουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εδώ στό δήμο κοιμούνται, τό ξέραμε απλά τώρα τό έμαθαν καί όι ποιο καμενοι,δεν έχει μείνει τίποτα όρθιο καί παρεπιπτόντως εκτός από τα κορφοβουνια κεράσια έχουμε καί στό κάμπο, όπως έχουμε καί ψήφους ΚΟΠΡΙΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365