Πέμπτη 29 Απριλίου 2021

Πέλλα: “Καμπάνα” σε 63χρονο που “έσπασε” την καραντίνα

Στον 63χρονο επιβλήθηκε πρόστιμο των 5.000 ευρώ

Έναν 63χρονο άνδρα συνέλαβαν οι αστυνομικές αρχές, το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης, στην Πέλλα για παραβίαση των μέτρων για τον περιορισμό της διάδοσης του κορωνοϊού.


Συγκεκριμένα, χθες το πρωί συνελήφθη ο άνδρας, ο οποίος εντοπίστηκε να κυκλοφορεί σε χωριό της Πέλλας, ενώ έπρεπε να βρίσκεται σε κατ΄οίκον περιορισμό λόγω επαφής του με επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού. Συγκεκριμένα, έπρεπε να είναι σε καραντίνα μέχρι τις 4 Μαΐου. Στον 63χρονο επιβλήθηκε πρόστιμο των 5.000 ευρώ.


Πήγε να διαρρήξει κατάστημα και έφαγε και “300άρι” για παραβίαση των μέτρων


Τα ξημερώματα της Μεγάλης Τετάρτης ένας 50χρονος μαζί με συνεργό του προσπάθησε να διαρρήξει ένα βιβλιοχαρτοπωλείο στη Νιγρίτα Σερρών.


Ο άνδρας συνελήφθη για παράβαση των διατάξεων περί διάδοσης μολυσματικών ασθενειών και «έφαγε» και πρόστιμο 300 ευρώ για παραβίαση του περιορισμού κίνησης. Παράλληλα, στην κατοχή του βρέθηκε ένα κατσαβίδι και ένα τσεκούρι.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365