Πέμπτη 29 Απριλίου 2021

Πράξη κοινωνικής αλληλεγγύης από την ΟΝΝΕΔ Σκύδρας

Δελτίο Τύπου

Ως ΟΝΝΕΔ Σκύδρας, συνοδευόμενοι από στελέχη της ΟΝΝΕΔ Πέλλας, στα πλαίσια κοινωνικής αλληλεγγύης αυτών των Άγιων ημερών, επισκεφθήκαμε την Ενορία Αγίου Γεωργίου στα Γιαννιτσά και προσφέραμε 5 ηλεκτρονικούς υπολογιστές σε μορφή Tablet που θα χρησιμοποιηθούν στα φροντιστηριακά μαθήματα που προσφέρονται εδώ σε μαθητές της περιοχής.


Παράλληλα μας δόθηκε η ευκαιρία να ενημερωθούμε για το ποιμαντικό έργο που αναπτύσσεται στην Ενορία.


Μας υποδέχθηκε ο π. Ιωάννης Σπυρίδης, Αρχιερατικός επίτροπος και προϊστάμενος του Ιερού Ναού ο οποίος και μας ξενάγησε στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, οι οποίες μας άφησαν έκπληκτους, όπως και οι πολλές και σημαντικές δραστηριότητες που αναπτύσσονται εκεί.


Ενοριακές συνάξεις, κύκλοι μελέτης, μαθήματα χαλκογραφίας, Αγιογραφίας, ξυλογλυπτικής. Εκμάθηση μουσικών οργάνων, Χορωδίες, εκμάθηση παραδοσιακών χορών. Μαθήματα ραπτικής, σεμινάρια φωτογραφίας, θεατρικό εργαστήρι,, αίθουσα ηλεκτρ. Υπολογιστών, δωρεάν φροντιστηριακά μαθήματα και ένα καθημερινό Γεύμα Αγάπης σε μεγάλο αριθμό απόρων συνανθρώπων μας.


Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τους συναδέλφους, που με συνόδευσαν,


Βασιλεία Ιωαννίδου, μέλος της Κ.Ε. ΟΝΝΕΔ


Θωμά Σεβαστιάδη, εκπρ. Εκτελεστικού Γραφείου ΟΝΝΕΔ


Λάζαρο Μπαλτζίδη, υπευθ. Τοπικής αυτοδιοίκησης ΟΝΝΕΔ Πέλλας


Κώστα Κορσαβαΐδη, Υπεύθυνος οικονομικής εξόρμησης Δημ.Τ.Ο Πέλλας


Εμείς οι νέοι πιστεύουμε πως η ζωή δεν μπορεί να περιμένει…


Στην ΟΝΝΕΔ δεν ταιριάζει η αδιαφορία!!!


ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ! ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365