Πέμπτη 29 Απριλίου 2021

Πεζόδρομος Αριδαίας: Για λίγα λεπτά έμεινε κλειστός - Ποτέ θα κλείσει οριστικά

Από λάθος συνεννόηση οι υπάλληλοι έκλεισαν την διέλευση των οχημάτων

Όπως σας ενημερώσαμε νωρίτερα, έκλεισε νωρίς το πρωί με ζαρντινιέρες από συνεργεία του Δήμου ο Πεζόδρομος Αριδαίας. Μετά από λίγα λεπτά ο Πεζόδρομος άνοιξε και πάλι για τα οχήματα.


Όπως ενημερώθηκε το Aridaia365 το κλείσιμο του πεζόδρομου έγινε μετά από κακή συνεννόηση των υπαλλήλων με την αρμόδια υπηρεσία. Η εντολή ήταν μόνο να μεταφερθούν οι ζαρντινιέρες στο σημείο χωρίς να κλείσει ο Πεζόδρομος. Από λάθος συνεννόηση οι υπάλληλοι έκλεισαν την διέλευση των οχημάτων, κάτι το οποίο άλλαξε λίγο αργότερα και με την παρέμβαση του Δημάρχου Χρήστου Μπάτση.


Έτσι λοιπόν ο Πεζόδρομος είναι κανονικά ανοιχτός, ενώ με το άνοιγμα της εστίασης την προσεχή Δευτέρα θα κλείσει για να μπορέσουν να τοποθετηθούν τραπεζοκαθισματα από τα καταστήματα.


Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Aridaia365 ο Πεζόδρομος από Δευτέρα θα είναι κλειστός συγκεκριμένες ώρες, ενώ υπάρχει πρόβλεψη για την φορτοεκφόρτωση των καταστημάτων που δραστηριοποιούνται μέσα σε αυτόν.

1 σχόλιο:

  1. Πεζοδρόμος σημαίνει δρόμος που έχει προτεραιότητα ο πεζός, στην αριδαια μάλλον θα αλλάξουν την έννοια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365