Σάββατο, 17 Απριλίου 2021

Αλμωπία: Δράσεις Αντιδημαρχίας Καθαριότητας και Πρασίνου (ΦΩΤΟ)

Δελτίο Τύπου

Συνεχίστηκαν με αμείωτους ρυθμούς κατά την προηγούμενη εβδομάδα οι εργασίες συντήρησης κοινοχρήστων χώρων σε Κοινότητες του Δήμου μας. 


Στην Αριδαία, βρίσκονται σε εξέλιξη εργασίες καθαρισμού και συντήρησης πρασίνου κατά μήκους του ανατολικού περιφερειακού και γύρω από το Δημοτικό στάδιο, της Βόρειας εισόδου της πόλης , στην περιοχή του Κέντρου Υγείας και σε όλους τους χώρους πρασίνου.


Στις Κοινότητες Κωνσταντίας, Λουτρακίου και Σαρακηνών πραγματοποιήθηκαν χωματουργικές εργασίες, διάνοιξη αγροτικών δρόμων και καθαρισμός αυλακών. Επίσης έχει ξεκινήσει η επισκευή τσιμενταύλακων στις Κοινότητες Φούστανης και Φιλώτειας.


Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες καθαρισμού και συντήρησης πρασίνου κοινοχρήστων χώρων και Κοιμητηρίων στις Κοινότητες Εξαπλατάνου, Πολυκάρπης, Μεγαπλατάνου – Μοναστηρακίου, Δωροθέας – Αγάθης, Σωσάνδρας, Φούστανης και Νότιας.


Παράλληλα, πραγματοποιήθηκαν εργασίες καθαρισμού αυλακών καθώς και καθαρισμός και  συντήρηση πρασίνου στις πλατείες, σε δημόσιους χώρους και στα κοιμητήρια της Κοινότητας Γαρεφείου.


Στην Κοινότητα Αψάλου, έγινε συντήρηση στον προαύλιο χώρο του Κοινοτικού καταστήματος και εργασίες ελαιοχρωματισμού. 


Καθημερινά, εκτελούνται οικοδομικές εργασίες, ελαιοχρωματισμοί και κλαδέματα επικίνδυνων δένδρων.


Τα συνεργεία Πρασίνου και Καθαριότητας του Δήμου μας, συνεχίζουν τις εργασίες σε όλες τις Κοινότητες,  με στόχο την βελτίωση της καθημερινότητας. Απαντάμε στα αιτήματα των Δημοτών και στις απαιτήσεις της καθημερινότητας με πράξεις, που καλυτερεύουν την εικόνα της Αλμωπίας.1 σχόλιο:

  1. Αισθάνονται κόμπλεξ οι πολιτισμένες χώρες με αυτά τα μεγαλειώδη έργα.
    Σιγά σιγά ακουμπάμε τους αρχαίους Έλληνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365