Σάββατο 17 Απριλίου 2021

Φιλώτεια Αλμωπίας: Σκυλιά επιτέθηκαν και τραυμάτισαν έναν άντρα

Τα σκυλιά δάγκωσαν τον άτυχο άντρα

Σκυλιά επιτέθηκαν σε άνδρα στη Φιλώτεια Αλμωπίας χθες Παρασκευή.


Τα σκυλιά δάγκωσαν τον άτυχο άντρα, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου του έγιναν ράμματα στα πόδια και στα χέρια, ενώ έχει τραύματα και στο πρόσωπο. Μετά την απαραίτητη ιατρική φροντίδα γύρισε στην οικία του.


Δεν έχει ξεκαθαρίσει αν τα σκυλιά είναι αδέσποτα ή δεσποζόμενα.

 


5 σχόλια:

  1. Σημερα στην ολυμπιαδος ενα ασπρο και μενα φτανει πια ρε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ο άνθρωπος είναι σε άμυνα.Τα σκυλιά μας κυβερνάνε.Άνθρωπο μπορεί να σκοτώσεις και να αθωωθείς..αν πειράξεις σκυλί είσαι καταδικασμένος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να μην πετάτε τα κουτάβια σας και να στειρωνετε τα σκυλιά σας "ΑΝΘΡΩΠΟΙ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. na steirw8eis esu an8rope... den steironounme ta skulia mas.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Υποφέρουμε από τους δήθεν φιλόζωους και στην πραγματικότητα μισάνθρωπους.Περαστικά στον άνθρωπο για αυτό που του συνέβη.Νομίζω κάποιος επιτέλους πρέπει να κάνει και μια μήνυση σε αυτούς που δήθεν προσφέρουν και εννοώ την φιλοζωική που μας καταδυναστεύει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365