Πέμπτη 29 Απριλίου 2021

Πνιγμένο στα χόρτα το Δασάκι της Αριδαίας (ΦΩΤΟ)

Δείτε τις φωτογραφίες από τον συνεργάτη μας Αντώνη Καρατζίδη

Σε άσχημη κατάσταση και πνιγμένο στα χόρτα είναι το δασάκι της Αριδαίας, ένας επίγειος παράδεισος γεμάτος πράσινο, νερό και καθαρό αέρα, ένα μέρος το οποίο μπορεί να αξιοποιηθεί κατάλληλα ώστε να δημιουργηθεί ένας φανταστικός χώρος όχι μόνο για την περιοχή μας αλλά για όλο το νομό.


Όπως μπορείτε να δείτε από τις φωτογραφίες τα χόρτα έχουν μεγαλώσει πολύ και το Δασάκι δείχνει πως έχει αφεθεί στην τύχη του.


Δείτε τις φωτογραφίες από τον συνεργάτη μας Αντώνη Καρατζίδη:










10 σχόλια:

  1. Αιρετοί που κάνουν χομπυ , χαβαλές να γινεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Του Δήμου είναι, όχι του δασαρχειου ευθύνη είναι και κάπως έτσι περνάνε οι θητείες και ψευγουν οι ψήφοι και έρχονται άλλοι για ψηψους όλοι για το χαβαλέ το βόλεμα το καπρίτσιο και το δήθεν ονομα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θυμάστε τη έλεγε ο Μπάτσης πριν τις εκλογές; Θα το κάνω παράδεισο το δασάκι. Μπράβο Χρήστο τα κατάφερες... Αλλά και εμείς που μένουμε απέναντι όταν θα ξανάρθεις για σταυρό, εκεί θα σε πάμε να το συζητήσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όσο δούλευε ο βολίδας και η πυροπροστασία στο δασαρχείο το δασάκι το κρατούσε μπιμπελό ρε πού είναι τώρα πάρτε τόν σε τρείς μέρες θα σάς το κάνει αεροδρόμιο!!! 5 χρόνια δεν μπορούσαμε να γεμίσουμε νερό από τής λάσπες σε 10 λεπτά το έφτιαξε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Περιμένετε όλα να σας τα δώσουν στο πιάτο, κάντε μια παρέα και καθαρίστε το

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσυ είσαι ο έξυπνος τις παρέας άμα κάθεσαι σπίτι βρες δυο Τρεις τεμπέληδες σαν κ εσένα κ παντε να το καθαρίσετε , μια Κυριακή έχουμε να κάτσουμε σπίτι θα πάμε να καθαρίσουμε το δασάκι ,, στα λόγια όλοι καλά τα λετε , όλοι θέλετε να μπείτε στο δήμο αλλά να κάνετε δουλειά δεν θέλετε ..

      Διαγραφή
    2. Που ξές εσύ ρε μπουφε αν είμαι τεμπέλης και τι είμαι? Τι σε είπα? Κάνεις σαν μυξοπαρθενα,στο χωριό μου αυτά τα κάνουμε μόνοι μας αλλά εσύ θέλεις την Κυριακή να κάνεις νύχια μάλλον

      Διαγραφή
    3. Πες μ από πιο χωριό είσαι να έρθω να μ κανεις τα νύχια κερατά Ε κερατα

      Διαγραφή
    4. Σιγά μην κάνεις το σουτιέν σου σφεντοντα και μας βγάλεις κάνα μάτι λουλου

      Διαγραφή
  6. Αυτό που τα δημοτικά κτήρια τα νοικιάζουν λες και βρίσκονται στον Άρη δεν μπορώ να το καταλάβω! Δώστε το σ' έναν χριστιανό ορεξάτο να το αξιοποιήσει όπως θέλει (μ' ένα νοίκι ανθρώπινο) και να το συντηρεί κιόλας, πολύ μυαλό θέλει; Ένα αμφιθέατρο κάνατε μετά από 50 χρόνια και μας πρίξατε! Σιγά το έργο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365