Δευτέρα 19 Απριλίου 2021

ΦΩΤΟ/ΒΙΝΤΕΟ: Χαλάζι σε μέγεθος καρυδιού σε χωριά της Αλμωπίας: Η απόλυτη καταστροφή δηλώνουν οι αγρότες

Δείτε βίντεο και εικόνες από το χαλάζι σε μέγεθος καρυδιού που έπεσε στο Θεοδωράκι Αλμωπίας

Όπως σας ενημερώσαμε σε προηγούμενη ανάρτηση, χαλάζι έπληξε πολλές περιοχές της Π.Ε. Πέλλας, δίνοντας ακόμα ένα χτύπημα στις αγροτικές καλλιέργειες, μετά τον παγετό των προηγούμενων ημερών.


Το χαλάζι έπληξε και Τοπικές Κοινότητες της Αλμωπίας με τους αγρότες να μας δηλώνουν πως η καταστροφή είναι πολύ μεγάλη, ο αγροτικός κόσμος δέχεται απανωτά χτυπήματα, ενώ ζητούν άμεσα μέτρα στήριξης από την κυβέρνηση. Η απόλυτη καταστροφή της αγροτιάς καταλήγουν.


Δείτε βίντεο και εικόνες από το χαλάζι σε μέγεθος καρυδιού που έπεσε στο Θεοδωράκι Αλμωπίας:












5 σχόλια:

  1. στα δίμηνα και στα πεντάμηνα να προσλάβει ο Δήμος κυρίως άτομα απ το Θεοδωράκι. Διαφωνεί κανείς ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τετέλεσται για φετος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΑΙΤΕ!ΕΠΙ ΑΝΔΡΕΑ ΙΣΟΒΙΑ ΣΥΝΤΑΞΗ ΘΑ ΕΠΕΡΝΕ Ο ΚΑΘΕ ΘΕΟΔΩΡΑΚΙΟΤΗΣ ΜΕ ΚΟΥΛΗ ΔΕΝ ΓΡΑΦΩ ΤΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα τι λογική...ήθελα να απαντήσω κατάλληλα μα δεν το επιτρέπει η παιδεία μου. Δεν έχετε συνειδητοποιήσει οτι εξαιτίας των λαθών του παρελθόντος......βρίσκεταιά η χώρα σε αυτά τα χάλια... Έλεος!!!😡

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365