Σάββατο, 24 Απριλίου 2021

Ευχαριστήριο Προέδρου Κοινότητας Κωνσταντίας Αντώνη Σερεμετίδη (ΦΩΤΟ)

Ευχαριστήριο

Κατά το προηγούμενο διάστημα πραγματοποιήθηκαν εργασίες στο τοπικό διαμέρισμα Κωνσταντίας.  Συγκεκριμένα έγινε ο καθαρισμός και ψεκασμός ζιζανίων του κεντρικού τσιμενταύλακα, διάνοιξη και καθαρισμός αγροτικών δρόμων, καθαρισμός και βάψιμο του γηπέδου, καθαρισμός όλων των κοινοχρήστων χώρων (πάρκο – ιατρείο – κοινότητα – πλατεία – Ηρώον), επισκευή και συντήρηση στα παγκάκια των παραπάνω χώρων, καθαρισμός και βάψιμο πεζοδρομίων, φύτευση λουλουδιών στην πλατεία του χωριού.


Επίσης, πριν λίγες μέρες, ξεκινήσαμε την ανάπλαση και διαμόρφωση του χώρου του υδραγωγείου Κωνσταντίας καθώς και τη συντήρηση των κοιμητηρίων. Κλαδεύτηκαν τα δένδρα, καθαρίστηκε ο χώρος με γκρέιντερ και στη συνέχεια έγινε νέα δενδροφύτευση μουριών και πλατάνων, στις οποίες τοποθετήσαμε σύστημα άρδευσης.

Για όλες τις παραπάνω εργασίες, θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον Δήμαρχο Αλμωπίας, Χρήστο Μπάτση και την Αντιδήμαρχο Καθαριότητας κ. Πολυξένη Νάνου, για την παραχώρηση των μηχανημάτων του Εργοταξίου. Επίσης ευχαριστώ τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού κ. Δημήτρη Γιάντση, τον κ. Γκλαβάκη Ιωάννη και τα Φυτώρια Γκλαβάκη,  για την χορηγία των δένδρων. Ευχαριστώ ακόμη του κύριους Γιώργο Τοπαλίδη και Σταύρο Παπαδόπουλο, για την χορήγηση των λάστιχων άρδευσης των δένδρων. Τέλος  ευχαριστώ από καρδιάς όλους τους κατοίκους της Κοινότητάς μας που με βοήθησαν σε αυτή μου την πρωτοβουλία. 


Με τιμή

Ο πρόεδρος της Κοινότητας Κωνσταντίας

Σερεμετίδης ΑντώνιοςΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365