Πέμπτη, 8 Απριλίου 2021

Ο Λάκης Βασιλειάδης στον Άδωνι Γεωργιάδη για τις Λαϊκές Αγορές

Δελτίο Τύπου

Ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας Λάκης Βασιλειάδης συναντήθηκα σήμερα με τον Υπουργό Ανάπτυξης & Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη για να του μεταφέρει τους προβληματισμούς του και την ανησυχία εκατοντάδων παραγωγών και πωλητών λαϊκών αγορών της Πέλλας και όλης της Ελλάδας με αφορμή τη συζήτηση που έχει ανοίξει για το επικείμενο νομοσχέδιο του Υπουργείου για τις Λαϊκές Αγορές.


Παρά τα όσα ακούγονται, ο Υπουργός διαβεβαίωσε το Βουλευτή ότι βρίσκονται διαρκώς σε επικοινωνία με τους φορείς του κλάδου και θα συνεχίσουν να συζητούν με τους εκπροσώπους παραγωγών και πωλητών ώστε το τελικό αποτέλεσμα να είναι της αποδοχής τους. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, στόχος του Υπουργείου είναι να λύσει προβλήματα και όχι να δημιουργήσει περισσότερα.


Το νομοσχέδιο βγαίνει σε δημόσια διαβούλευση, κατά την οποία θα καταστεί σαφές ότι σκοπός του είναι η εύρυθμη λειτουργία των Λαϊκών Αγορών και η προστασία του κοινωνικού τους χαρακτήρα. Σε κάθε περίπτωση, το Υπουργείο αναμένει τις προτάσεις και τα σχόλια που θα προκύψουν από τη διαβούλευση και, εάν υπάρξει σχετική ανάγκη, θα προβεί σε βελτιώσεις.


Άλλωστε η ολοκλήρωσή του πριν την τελική ψήφιση από την Ολομέλεια της Βουλής περνά μέσα και από την επεξεργασία του από την αρμόδια Επιτροπή Παραγωγής & Εμπορίου -της οποίας ο Λάκης Βασιλειάδης είναι μέλος- όπου θα προσκληθούν και οι φορείς, ώστε μέσα από παραγωγικό διάλογο να ρυθμιστούν όλες οι λεπτομέρειες.


Μετά το πέρας της συνάντησης ο Λάκης Βασιλειάδης δήλωσε:

«Να είναι σίγουροι οι παραγωγοί & πωλητές μας ότι εργαζόμαστε προς όφελός τους και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να νιώθουν ότι απειλούνται. Από τη μεριά μου, δεν θα επιτρέψω σε καμία περίπτωση να θιγούν τα κεκτημένα των εκατοντάδων παραγωγών & πωλητών της Πέλλας».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365