Σάββατο, 10 Απριλίου 2021

Ενημέρωση Προέδρου Τ.Κ. Σωσάνδρας για τις δηλώσεις ζημιών αγροτικών καλλιεργειών

Ενημέρωση

Ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Σωσάνδρας Δημήτρης Καραμήτσος, ενημερώνει τους Αγρότες του χωριού, πως στο χώρο της κοινότητας από την Δευτέρα 12/4, θα μπορούν να προβούν σε δηλώσει των ζημιών αγροτικών καλλιεργειών, από τον πρόσφατο παγετό, σύμφωνα με την αναγγελία του ΕΛΓΑ.

Ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Σωσάνδρας

Δημήτρης Καραμήτσος


1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365