Σάββατο 10 Απριλίου 2021

Ήττα για τον Αλμωπό στην Βέροια - Όλα τα αποτελέσματα - Βαθμολογία

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης

Την δεύτερη του ήττα στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές της Football League γνώρισε σήμερα ο Αλμωπός, ο οποίος έχασε με σκορ 2 - 0 μέσα στην Βέροια.


Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης και δίκαια έφτασαν στη νίκη με δύο γκολ του Πόζογλου στο 61' και στο 80, ενώ θα μπορούσαν να σκοράρουν και σε άλλες περιπτώσεις, στις οποίες είτε ο Μένιος, είτε τα δοκάρια, είτε η αστοχία δεν τους το επέτρεψαν. 

Ο Αλμωπός έχασε μεγάλη ευκαιρία στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου για να ανοίξει το σκορ, όταν ο Ρογγότης και ο Μάνιος δεν κατάφεραν να νικήσουν τον Βελλίδη.


Επόμενος αγώνας για τον Αλμωπό είναι την Τετάρτη 14 Απριλίου στο Δημοτικό Στάδιο Αριδαίας με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Βόλου.


Μετά από αυτό το αποτέλεσμα ο Αλμωπός παρέμεινε στους 2 βαθμούς, ενώ η Βέροια έφτασε τους 12.


Φάσεις και γκολ

Στο 8’ ο Πασάς σημάδεψε δυο φορές το δοκάρι από κοντά, με κεφαλιά και σουτ. 

Στο 11’ ήταν ο Λουκίνας που δεν μπόρεσε να νικήσει με διπλή ευκαιρία τον Μένιο. Τόσο η κεφαλιά του όσο και το σουτ από κοντά αποκρούστηκαν. 

Στο 11’ ο Πασάς μπήκε από αριστερά και έκανε το σουτ αλλά πάλι ο Μένιος απόκρουσε


Στο 15’ ο Λουκίνας δεν κατάφερε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα, σε άδεια τέρμα.


Ο Αλμωπός είχε μια ευκαιρία στο 39’ αλλά ο Ρογγότης δεν κατάφερε να πλασάρει από κοντά, ενώ το σουτ του Μάνιο το έδιωξε ο Βελλίδης.


Στο 61’ ο Πόζογλου, μετά από σέντρα του Μούργου, έγραψε με κεφαλιά το 1-0. 

Στο 80’ πάλι ο Πόζογλου με κοντινό πλασέ, μετά από ασιστ του Σιμόνι, σημείωσε το 2-0.


ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Παρχαρίδης (Τσακίρης, Αναστασίου)

ΒΕΡΟΙΑ: Βελλίδης, Μπουκουβάλας, Παπαχρήστος (72’ Πεταυράκης), Σκόνδρας, Μαραγκός, Οικονόμου (81’ Μπλέτσας), Βεργώνης, Καραγιάννης (58’ Μούργος), Αποστολόπουλος (58’ Πόζογλου), Πασάς, Λουκίνας (72’ Σιμόνι).


ΑΛΜΩΠΟΣ: Μένιος (77’ Ιωαννίδης), Μουντζούρης, Κουρούπης (25’ Τούφας), Μανιός (60’ Πέττας), Ρογγότης, Γκαγιέγκο, Κοζάκης (77’ Ασλαμπάλογλου), Εππάς, Κολτσίδας, Χατζάρας, Λουσέρο (60’ Γκέσιος)


Αποτελέσματα ομίλου Αλμωπού:


Καβάλα – Πιερικός 3-0

ΝΠΣ Βέροια – Αλμωπός Αριδαίας 2-0

Θεσπρωτός – ΠΟ Τρίγλιας 0-0

Ολυμπιακός Βόλου – Απόλλων Πόντου 1-0

ΑΕΠ Κοζάνης – Πανσερραϊκός 0-2


Βαθμολογία:



1 σχόλιο:

  1. Η Βέροια θα ανέβει.
    Πάμε την Τετάρτη για την πρώτη νίκη με Βόλο.
    Δεν έγινε τίποτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365