Σάββατο 17 Απριλίου 2021

Απο τον Αλμωπό στον Εδεσσαϊκό ο Γρηγόρης Προύντσης

Ανακοίνωση

Ο Εδεσσαϊκός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την μεταγραφή του Γρηγόρη Προύντση. Ο ποδοσφαιριστής έχει γεννηθεί στις 24 Νοεμβρίου του 2000 και ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τις ακαδημίες του Άρη Θεσσαλονίκης. Στον Εδεσσαϊκό εντάχθηκε για πρώτη φορά το 2016 βοηθώντας με κρίσιμα goal στην άνοδο της ομάδας στη Γ’ Εθνικη. Στους Πράσινους παρέμεινε μέχρι το 2018. Έχει αγωνιστεί επίσης με τα χρώματα του Αλμωπού Αριδαίας και του ΠΟ Τρίγλιας για το πρωτάθλημα της football league.


Στις πρώτες αποκλειστικές δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου ο Γρηγόρης δήλωσε:


Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα στον Εδεσσαϊκό, θα βοηθήσω και εγώ από την πλευρά μου όσο μπορώ για να τερματίσει η ομάδα όσο πιο ψηλά γίνεται.


Γρηγόρη welcome back.

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365