Κυριακή 18 Απριλίου 2021

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Καταιγιστικός και απολαυστικός o Αλμωπός, νίκησε εύκολα 4 - 1 τον Απόλλων Πόντου

Επιμέλεια Γιώργος Καραγιαννίδης

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα της Football League πέτυχε σήμερα ο Αλμωπός, ο οποίος νίκησε με σκορ 4 - 1 τον Απόλλων Πόντου. Η ομάδα του Γιώργου Τυριακίδη έπαιξε απολαυστικό ποδόσφαιρο και δίκαια έφτασε στη νίκη.


Ο Αλμωπός ξεκίνησε πολύ δυνατά την αναμέτρηση και έχασε δύο μεγάλες ευκαιρίες στο 6' και στο 14' με τον Πέττα να μην βρίσκει στόχο. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν στον ίδιο καταιγιστικό ρυθμό και έχασαν άλλες τρεις ευκαιρίες, με τον Lucero στο 23', τον Μάνιο στο 31' και τον Πέττα στο 39' χωρίς να καταφέρουν να σκοράρουν.

Το τελευταίο πεντάλεπτο του πρώτου ημιχρόνου έκρυβε μεγάλες συγκινήσεις. Αρχικά κόντρα στην ροή του αγώνα οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι σε μια πολύ δύσκολη φάση. Ο αμυντικός Lompa φαίνεται να βρίσκει οριακά την μπάλα και στη συνέχεια τα πόδια του Μουρατίδη, αλλά ο διαιτητής Μπεκιάρης έδειξε το σημείο του πέναλτι, με τον Καλογέρη να ευστοχεί από την έσχατη των ποινών και να κάνει το 0 - 1 για τον Απόλλων Πόντου στο 41'. 

Οι γηπεδούχοι έδειξαν μεγάλα ψυχικά αποθέματα και ισοφάρισαν τρία λεπτά αργότερα, όταν ο Προκοπίου έκανε ωραία σέντρα και ο Μάνιος από κοντά ισοφάρισε σε 1 - 1, που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.


Ο Αλμωπος ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο στον ίδιο ρυθμό, είχε την κατοχή της μπάλας και κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ στο 59' όταν ο Gallegos έκανε ωραία σέντρα και ο Lucero με κεφάλια έκανε το 2 - 1. Λίγα λεπτά αργότερα ήρθε το 3 - 1, όταν ο Μάνιος έκανε ωραία ενέργεια, έβγαλε την παράλληλη μπαλιά και ο Lucero και πάλι σημείωσε το 3 - 1. Το τελικό 4 - 1 διαμόρφωσε ο Γκέσιος στις καθυστερήσεις με προβολή μετά από πάσα του Έππα.


Ο Αλμωπός με αυτή τη νίκη έφτασε τους 5 βαθμούς, ενώ ο Απόλλων Πόντου παρέμεινε στον 1.


Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα της Αριδαίας θα ταξιδέψει στις Σέρρες όπου θα αντιμετωπίσει τον Πανσερραϊκό.


Παρόν στο Δημοτικό Στάδιο Αριδαίας ήταν ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Πέλλας και Αντιπρόεδρος της ΕΠΟ Αστέριος Αντωνίου, μαζί με συνεργάτες του.


Διαιτητές ήταν οι κ.κ. Μπεκιάρης (Καρδίτσας), Δημόπουλος (Φλώρινας), Βογιατζής (Καρδίτσας). 4ος Τσιμεντερίδης (Κοζάνης).


Συνθέσεις:


ΑΛΜΩΠΟΣ (Γιώργος Τυριακίδης): Καραγιαννίδης, Μουτζούρης (32’ λ.τ Βενέτης), Προκοπίου (71’ Τούφας), Μάνιος, Lomba, Gallegos (63’ Έππας), Κιουλτζόπουλος (71’ Μανίσογλου), Ασλαμπάλογλου, Κολτσίδας, Πέττας, Lucerο (71’ Γκέσιος).


ΑΠΟΛΛΩΝ (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Πολίτης, Δαλιανόπουλος, Ζήσης, Βαφειάδης, Μουρατίδης, Δεινόπαπας (46’ Αντωνιάδης), Φράγκος, Καλογέρης, Αμαραντίδης, Παναγιώτου (46’ Αρμενάκης), Λαμπίρης.


Αποτελέσματα 


Αλμωπός Αριδαίας – Απόλλων Πόντου 4-1

ΝΠΣ Βέροια – Θεσπρωτός 3-1

ΑΟ Καβάλα – ΑΕΠ Κοζάνης 5-1

Ολυμπιακός Βόλου – Πανσερραϊκός 0-1

Πιερικός – ΠΟ Τρίγλιας 2-0


Βαθμολογία



Δείτε το πλούσιο φωτορεποτάζ του Aridaia365:


















































































































5 σχόλια:

  1. ο βοηθός είναι άψογος... και ο πρωτος καλός είναι... ΓΟΥΛΗ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Την αφιερώνουμε στους τραυματίες μας που δεν τους ξεχνάμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Bravo Lucero πολύ καλή η ομάδα ,η Καλαμαριά έβαλε δύσκολα και σε Βόλο και σε Πιερικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συγχαρητήρια για την νίκη.Συγχαρητηρια και στον προπονητή κ.Τυριακιδη για την πρώτη επαγγελματική νίκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365