Δευτέρα 10 Μαΐου 2021

Αλμωπός - Δήμος Χαντζάρας: Μας αδικεί η βαθμολογική μας θέση

Δείτε τι δήλωσε ο Δήμος Χαντζάρας

Το καλύτερο του παιχνίδι με την φανέλα του Αλμωπού Αριδαίας | Λουτρά Πόζαρ έκανε ο αέρινος επιθετικός μας, Δήμος Χαντζάρας και σαφώς αποτέλεσε έναν από τους ακρογωνιαίους λίθους, στην νίκη μας με αντίπαλο τον Πιερικό. Ο Δήμος Χαντζάρας, από τον οποίο περιμένουν πολλά οι φίλοι του Αλμωπού Αριδαίας | Λουτρά Πόζαρ, όπως πολύ περισσότερα βέβαια η τεχνική ηγεσία και η διοίκηση που του εμπιστεύτηκαν μια θέση στο ρόστερ της ομάδας, στο απαιτητικό πρωτάθλημα της Football League.


Δυο τέρματα και μια ασίστ πάρε-βάλε στον συμπαίκτη του, Παναγιώτη Μάνιο και φυσικά η πολύ καλή απόδοση στον χρόνο που αγωνίστηκε, ήταν αρκετά για να τον αναδείξουν σε πρόσωπο της αναμέτρησης. Δείτε τι δήλωσε ο Δήμος Χαντζάρας, για την χθεσινή νίκη, αλλά και για την δύσκολη συνέχεια, παρακάτω:


«Είμαι πολύ χαρούμενος για την νίκη της ομάδας μας, δώσαμε το 100% όλοι μας και πήραμε αυτό που αξίζαμε, όπως φάνηκε και στο τελικό σκορ. Αποδείξαμε ότι αυτή η ομάδα έχει να δώσει πολλά περισσότερα και ότι μας αδικεί η βαθμολογική θέση. Ξεκίνησε ο δεύτερος γύρος, γνωρίζουμε καλύτερα τον κάθε αντίπαλο που έχουμε να αντιμετωπίσουμε. Είμαι σίγουρος ότι θα είμαστε καλύτεροι στον 2ο γύρο και η ομάδα μας θα τερματίσει πιο ψηλά βαθμολογικά. Στόχος μας στα επόμενα παιχνίδια είναι να προετοιμαστούμε κατάλληλα, ώστε να αντιμετωπίσουμε ξεχωριστά κάθε αντίπαλο με αρχή το ματς της Τετάρτης, με την ομάδα της Τρίγλιας.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365