Τρίτη, 25 Μαΐου 2021

Αλμωπία: Δράσεις Αντιδημαρχίας Καθαριότητας και Πρασίνου (ΦΩΤΟ)

Δελτίο Τύπου 

Συνεχίζεται αδιάκοπα η προσπάθεια της Αντιδημαρχίας Καθαριότητας, Πρασίνου & Ανακύκλωσης, του Δήμου Αλμωπίας για τη βελτίωση της καθημερινότητας των κατοίκων του Δήμου. Τα συνεργεία Πρασίνου και Καθαριότητας του Δήμου μας, συνεχίζουν να εργάζονται με ετοιμότητα και συνέπεια, σε όλες τις Κοινότητες ενόψει της καλοκαιρινής περιόδου οπότε και οι απαιτήσεις αυξάνονται.


Πραγματοποιήθηκαν εργασίες συντήρησης πρασίνου στα κοιμητήρια των Κοινοτήτων Αλώρου, Δωροθέας, Γαρεφείου, Φιλώτειας, Αριδαίας – Υδραίας , Ίδας, Μεγαπλατάνου και Πολυκάρπης, συνεχίζοντας καθημερινά και στις υπόλοιπες κοινότητες. Παράλληλα, υλοποιούνται καθαρισμοί και εργασίες ελαιοχρωματισμών σε παιδικές χαρές και πάρκα στις Κοινότητες Αψάλου, Αριδαίας, Πολυκάρπης και Προμάχων. 


Εργασίες ελαιοχρωματισμού πραγματοποιήθηκαν στις Κοινότητες Χρύσας – Τσάκων – Ροδωνιάς, Φιλώτειας, Θεοδωρακείου και Ριζοχωρίου.


Στις κοινότητες Λουτρακίου, Φούστανης, Φιλώτειας και Προδρόμου – Νερόμυλων, έγινε συντήρηση και επισκευή τσιμενταυλάκων.


Τέλος, συνεχίζεται καθημερινά η συντήρηση πρασίνου σε όλες τις Κοινότητες. 


Συμβάλλουμε όλοι στην προσπάθεια για έναν Δήμο καθαρότερο!


Δείτε τις φωτογραφίες:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365