Πέμπτη, 27 Μαΐου 2021

Σύλλογος Φίλων Νοσοκομείου Έδεσσας: Παρέδωσαν έναν ψυγειο-καταψύκτη

Δελτίο Τύπου

Στο Νοσοκομείο Έδεσσας παρέδωσαν σήμερα Πέμπτη 27 Μαΐου 2021,  ο Αντώνης Ξυλουργίδης και η Ροζαλία Γαβριηλίδου εκ μέρους του Συλλόγου  Φίλων του Νοσοκομείου Έδεσσας έναν ψυγειο-καταψύκτη για τις ανάγκες φύλαξης και συντήρησης φαρμακευτικών σκευασμάτων στο πλαίσιο στήριξης και ενίσχυσης των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους συμπολίτες μας,  το οποίο είναι δωρεά της κυρίας Δέσποινας Νικονάνου και της κυρίας Αικατερίνης Νικηφόρου, στη μνήμη της αγαπημένης τους μητέρας Δωροθέας Νικονάνου  και του γαμπρού τους Ευστάθιου Σαμαρά.


Ένα ακόμα  ψυγείο για την κάλυψη αναγκών θαλάμου ασθενών, δωρεά του μέλους του Συλλόγου μας Ροζαλίας Γαβριηλίδου, για τη μνήμη του πατέρα της Ανδρέα Γαβριηλίδη, που απεβίωσε πρόσφατα. 

Ίσως η λέξη «ευχαριστούμε» δεν μπορεί να εκφράσει όσα νιώθουμε για την δυναμική στήριξη της προσπάθειας μας για ένα σύγχρονο Νοσοκομείο. 

Συνεχίζουμε!»


Με εκτίμηση 

Σύλλογος Φίλων του Νοσοκομείου Έδεσσας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365