Τετάρτη 12 Μαΐου 2021

Στελέχη της ΟΝΝΕΔ Πέλλας επισκέφθηκαν τον δήμαρχο Πέλλας Γρηγόρη Στάμκο

Διαβαστε την ανάρτηση του Λάζαρου Μπαλτζίδη

Διαβαστε την ανάρτηση του Λάζαρου Μπαλτζίδη:

Ως υπεύθυνος της τοπικής αυτοδιοίκησης της ΟΝΝΕΔ Πέλλας μαζί με άλλα μέλη της, οφείλαμε καιρό τώρα τη σημερινή μας επίσκεψη στον δήμαρχο Πέλλας Γρηγόρη Στάμκο, προκειμένου να συζητήσουμε για την ενασχόληση των νέων με την τοπική αυτοδιοίκηση και ομολογουμένως βρήκαμε έναν αρωγό στην προσπάθειά μας, αφού όπως χαρακτηριστικά είπε θεωρεί μείζον θέμα τη δημιουργία κατάλληλων συνθηκών, ώστε να αξιοποιηθούν ουσιαστικά νέοι άνθρωποι και να προσφέρουν στα κοινά του τόπου μας. 


Επιπλέον, τέθηκε και το θέμα της εκ νέου αλλαγής του εκλογικού νόμου και με ποιούς τρόπους αυτό επηρεάζει την λειτουργία των δήμων, καθώς αναμένεται να λύσει αρκετά ζητήματα που είχαν προκύψει. ΜΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ Μέλος πολιτικής Επιτροπής ΝΔ,  Thomas Sevastiadis αναπληρωτής στο εκτελεστικό γραφείο ΟΝΝΕΔ, Kostas Korsavaidis υπεύθυνος τομέα οικονομικής εξόρμησης ΔΗΜ.Τ.Ο Πέλλας, Vassilia Ioannidou μέλος κεντρικής Επιτροπής ΟΝΝΕΔ, Αλέξανδρος Αξιωτίδης  υπεύθυνος οργανωτικού ΟΝΝΕΔ Πέλλας, Lazaros Siontas υπεύθυνος τομέα κινητοποίησης ΔΗΜ.Τ.Ο Πέλλας.

1 σχόλιο:

  1. σε κάποιες προηγμένες χώρες η νεολαία ασχολείται με τις επιστήμες ,στην Ελλάδα η νεολαία ασχολείται ακόμα με τα κόμματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365