Τετάρτη 26 Μαΐου 2021

Ευχαριστήρια επιστολή ΕΕΕΕΚ Αριδαίας

Ανακοίνωση

Οι μαθητές και το εκπαιδευτικό προσωπικό του Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Αριδαίας, θα θέλαμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας προς τους μαθητές του 1ου Ημερησίου ΕΠΑΛ Αριδαίας «Νίκανδρος Παπαϊωάννου», οι οποίοι στο πλαίσιο συμμετοχής τους στην ευρωπαϊκή δράση eTwinning με τίτλο "Math & Art & Poetry"  (Μαθηματικά, Τέχνη και Ποίηση), αποφάσισαν να δωρίσουν στο σχολείο μας τους πίνακες ζωγραφικής που δημιούργησαν, για την επίτευξη και ολοκλήρωση των στόχων του προγράμματος.

Οι μαθήτριες/τές Γεωργία Δημοπούλου, Μαρία Ιωάννου, Δήμητρα Χατζή, Αγάπη Παπαδοπούλου, Φωτεινή Σιώπη, Δέσποινα Δήμου και Πέτρος Λιανός, με την καθοδήγηση της εκπαιδευτικού Χριστοπούλου Γιολάντας (υπεύθυνης του προγράμματος), μελέτησαν διάσημους ζωγράφους που χρησιμοποίησαν γεωμετρικά σχήματα ως μέσο καλλιτεχνικής έκφρασης και το αποτέλεσμα της έμπνευσης και της προσπάθειάς τους ήταν πραγματικά εντυπωσιακό!

Τους ευχαριστούμε θερμά για την ευγενική τους χειρονομία και τους διαβεβαιώνουμε ότι τα έργα τους από σήμερα θα στολίζουν τις αίθουσες, τα εργαστήρια και τα γραφεία του σχολείου μας.

Με εκτίμηση.

Βασδάρης Αναστάσιος

Δ/ντής ΕΕΕΕΚ Αριδαίας






1 σχόλιο:

  1. Μπραβο παιδιά είστε παράδειγμα προς μίμηση να είστε πάντα θετικοι και καλότυχη στην ζωή σας συγχαρητήρια και στους καθηγητές σας που σας στηρίζουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365