Τρίτη 18 Μαΐου 2021

Προσαγωγή της Έλλης Μυστακίδου στο Α.Τ. Γιαννιτσών μετά από ανώνυμη καταγγελία - Όλες οι λεπτομέρειες

Διαβάστε την ανάρτηση της Έλλης Μυστακίδου

Διαβάστε την ανάρτηση της Έλλης Μυστακίδου:

Ημέρα γιορτής χθες 17/05/2021 για τα αθλητικά σωματεία του αθλήματος του ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ, καθώς μας επιτράπηκε με Υπουργική Απόφαση‼️, να επαναλειτουργήσουμε και να επιστρέψουμε στις προπονήσεις στους εσωτερικούς χώρους των συλλόγων μας, τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα που έχει ορίσει η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού λόγω Covid-19.


Μέσα σε όλες τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο ερασιτεχνικός αθλητισμός, έρχεται να προστεθεί ακόμα μία που σαν φαινόμενο είναι πρωτόγνωρο για τον Α.Σ. Φίλιππος Γιαννιτσών.


Χθες, ώρα 19:00, επισκέφτηκαν τον σύλλογο Α.Σ. Φίλιππος Γιαννιτσών αστυνομικοί και επικαλέστηκαν μία ανώνυμη καταγγελία που ενημέρωνε το Αστυνομικό Τμήμα Γιαννιτσών ότι η Έλλη Μυστακίδου έχει ανοίξει τον σύλλογο παράνομα και ότι ο ΚΑΔ των συλλόγων δεν επιτρέπει προπονήσεις σε εσωτερικό χώρο.


Το αποτέλεσμα αυτής της ανώνυμης καταγγελίας ήταν η προσαγωγή της Έλλης Μυστακίδου στο Αστυνομικό Τμήμα Γιαννιτσών, η οποία μετά απο πολύωρη παραμονής της εκει, προσκόμισε όλα τα απαραίτητα έγγραφα που καθιστά νόμιμο το άνοιγμα του συλλόγου βάσει Υπουργικής Απόφασης.


Οι προπονητές του συλλόγου Έλλη Μυστακίδου και Γιάννης Γαβριηλίδης, που έχουν τιμήσει τα χρώματα της Ελληνικής Σημαίας, την πόλη των Γιαννιτσών και ολόκληρη την Ελλάδα, θέλουν να ευχαριστήσουν όλους όσους βρίσκονται στο πλευρό τους και στηρίζουν την προσπάθεια τους να μεταλαμπαδεύσουν στους νέους και στις νέες, αθλητές και αθλήτριες, τις αξίες που ο πρωταθλητισμός και το ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ πρεσβεύουν. Αγνοούν και ξεπερνούν κάθε εμπόδιο που βρίσκεται στον δρόμο τους, που στόχο έχει να βλάψει την ομαλή λειτουργία του συλλόγου Α.Σ. Φίλιππος Γιαννιτσών, ο οποίος 31 χρόνια λειτουργεί με πλήρη νομιμότητα, ακολουθώντας πιστά και απαρέγκλιτα τις οδηγίες της Γ.Γ.Α. και της ΕΛ.Ο.Τ. Επίσης εύχονται τέτοιου είδους καταγγελίες και προσαγωγές στο αστυνομικό τμήμα να μην επαναληφθούν και κανένας συνάδερφος προπονητής στην Ελλάδα να προσαχθεί σε αστυνομικό τμήμα γι’ αυτό το λόγο.


Προς ενημέρωση των μελών του συλλόγου, οι προπονήσεις συνεχίζονται κανονικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365