Τρίτη 18 Μαΐου 2021

Γιαννιτσά: "Έφυγε" ο Γιώργος Τσαϊρίδης - Συλλυπητήριο μήνυμα του Στάθη Καστερίδη:

Διαβάστε το συλλυπητήριο μήνυμα του Στάθη Καστερίδη

Διαβάστε το συλλυπητήριο μήνυμα του Στάθη Καστερίδη:

Αγαπητέ μου διευθυντά

Μέντορα και συνεργάτη μου στον δήμο Γιαννιτσών 

Φίλε Γιώργο 


Τα λόγια βγαλμένα μέσα από τα βάθη της ψυχής εκφράζονται την ύστατη στιγμή από όλους μας, από τους συναδέλφους και τους αιρετούς στην τοπική αυτοδιοίκηση που την υπηρέτησες μια ολόκληρη ζωή. 

Γελαστός και ήρεμος, πάντα ειλικρινής και ευθύς, πάντα με ένα λεπτό και ευγενές χιούμορ, είχες έναν καλό λόγο για όλους, φίλους, συνεργάτες, υπαλλήλους, δημάρχους, συμβούλους και πολίτες. 

Εργάστηκες με εντιμότητα και δυναμισμό επί πολλά χρόνια, αφήνοντας το δικό του στίγμα στην διοίκηση του Δήμου. 

Στο διάστημα της θητείας σου στην Τοπική Αυτοδιοίκηση χειρίστηκες με ιδιαίτερη ευγένεια και ευαισθησία τα προβλήματα των συναδέλφων, αλλά και με αποτελεσματικότητα αυτά της υπηρεσίας. Υπήρξες πολύτιμος συνεργάτης όσων βρέθηκαν στην διοίκηση του δήμου. Απλός, χαμογελαστός, πλούσιος στην λιτότητά σου, πάντα όμως δάσκαλος.

Τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένειά σου.  

Καλό ταξίδι μέντορά μου. Καλή αντάμωση…………


ΣΤΑΘΗΣ ΚΑΣΤΕΡΙΔΗΣ 

Επικεφαλής μείζονος αντιπολίτευσης του δήμου Πέλλας 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365