Παρασκευή 28 Μαΐου 2021

Λουτρά Πόζαρ: Θα συμμετέχουν σε χορευτικό challenge για το άνοιγμα του Ελληνικού Τουρισμού

Το Aridaia365 θα συμμετέχει στο challenge των Λουτρών

Σε χορευτικό challenge με αφορμή το άνοιγμα του Ελληνικού Τουρισμού θα συμμετέχουν τα Λουτρά Πόζαρ.


Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Aridaia365, χορευτές από το Μ.Σ. Λουτρακίου "Το Πόζαρ" θα χορεύουν μπροστά στα αξιοθέατα των Λουτρών, αλλά και της Τ.Κ. Λουτρακίου, σε ένα βίντεο που θα προβληθεί από μεγάλο τηλεοπτικό σταθμό της χώρας. Στο challenge συμμετέχουν πολλές τουριστικές περιοχές της Ελλάδας.


Το Aridaia365 θα συμμετέχει στο challenge των Λουτρών, προσφέροντας την κάμερα και το drone του, συμμετέχοντας με αυτόν τον τρόπο στην παραγωγή του βίντεο που θα ταξιδέψει σε όλη την χώρα. Τα γυρίσματα αναμένεται να γίνουν αυτό το Σαββατοκύριακο.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365