Κυριακή 27 Ιουνίου 2021

Αλμωπός Αριδαίας: Συγχαρητήριο μήνυμα Δημήτρη Μπίνου

Διαβάστε την ανάρτηση του Δημήτρη Μπίνου

Διαβάστε την ανάρτηση του Δημήτρη Μπίνου:


Συγχαρητήρια στην ομάδα του Αλμωπού,παίκτες και προπονητές, για την σωτηρία και άνοδο στην Super League 2.Συγχαρητήρια στον υπέροχο φίλαθλο κόσμο ,που στηρίζει εδώ και χρόνια την προσπάθεια της ομάδας .

Ο Αλμωπός Αριδαίας αποτελεί την ιστορική ομάδα της περιοχής μας,που αρκετές φορές μας έκανε περήφανους και τίμησε τον τόπο μας Πανελλήνια.

Την προσφορά των ομάδων της περιοχής σε Ερασιτεχνικό αλλά κυρίως σε Εθνικό επίπεδο ,τιμήσαμε θεσμοθετώντας ως Δημοτική Αρχή,την χορηγία από την Δημοτική Επιχείριση των Λουτρών. Ο Αλμωπός Αριδαίας αλλά και η Θύελλα Σαρακηνών έτυχαν αυτής της ενίσχυσης. Πιστεύουμε ότι ο αθλητισμός και στην περίπτωση αυτή το ποδόσφαιρο συμβάλλει πολύπλευρα στον τόπο μας.

Καλή συνέχεια και καλές επιτυχίες.!!!

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365