Κυριακή 27 Ιουνίου 2021

Αλμωπός: Γ. Τυριακίδης: «Θεία δίκη» – Φ. Παντελίδης: «Δικαίωση!»

Μεθυσμένη πολιτεία είναι από το απόγευμα η Αριδαία

Μεθυσμένη πολιτεία είναι από το απόγευμα η Αριδαία καθώς ο Αλμωπός κατάφερε να παραμείνει στη Football League και συνάμα να πάρει την άνοδο στη νέα Super League 2! 


Μεθυσμένη πολιτεία είναι από το απόγευμα η Αριδαία καθώς ο Αλμωπός κατάφερε να παραμείνει στη Football League και συνάμα να πάρει την άνοδο στη νέα Super League 2! 


Συγκινημένοι, οι “αρχιτέκτονες” της προσπάθειας αυτής μετά από μια πολύ δύσκολη σεζόν με πολλές συγκινήσεις, μίλησαν στη Mikriliga.com για την ευτυχή έκβαση της αγωνιστικής σεζόν.


Ο λόγος για τον κόουτς του συλλόγου Γιώργο Τυριακίδη και τον πρόεδρο Φώτη Παντελίδη. 


Ο προπονητής του σωματείου, ανακουφισμένος μετά από καιρό, είπε τα εξής:


«Δικαιώθηκαν οι κόποι μιας χρονιάς, μιας πολύ μεγάλης προσπάθειας! Μετά από πολλά χρόνια η ομάδα βρίσκεται πάλι στη δεύτερη κατηγορία. Έστω και τελευταία στιγμή που κατακτήσαμε την παραμονή, υπήρξε θεία δίκη. Παίξαμε, κάναμε την προσπάθειά μας μέσα στο γήπεδο και έστω και τελευταία αγωνιστική εκτός από τις εντυπώσεις, κερδίσαμε και την ουσία… Τους βαθμούς!


“Δικαιώθηκαν οι κόποι μας”


Είμαι πολύ χαρούμενος, δικαιώθηκαν οι κόποι μας, οι κόποι όλων όσων προσπαθούσαν τόσα χρόνια και νομίζω βγάζουμε ασπροπρόσωπη όλη την περιοχή. Έχει εκπρόσωπο στη Super League 2. Πλέον, πλέουμε σε πελάγη ευτυχίας!


Νιώθω ανακουφισμένος, ο κόσμος πίστεψε σε εμάς, οι παλαίμαχοι ήταν κοντά μας, οι δικοί μας άνθρωποι… και κυρίως οι ποδοσφαιριστές που ήταν οι κύριοι εκφραστές.


Πήραμε μια νίκη πέρα για πέρα δίκαιη και κατακτήσαμε την παραμονή…»


Παντελίδης: “Δικαίωση μιας μεγάλης προσπάθειας!”


Ο πρόεδρος Φώτης Παντελίδης φανερά ικανοποιημένος και χαρούμενος, ευχαρίστησε όσους στήριξαν την ομάδα και μίλησε για δικαίωση:


«Θεωρώ ήταν μια δύσκολη χρονιά. Αυτό που περάσαμε εγώ και συνεργάτες μου ήταν εξαιρετικό. Υπήρξαν σκαμπανεβάσματα τα οποία μας έκαναν πιο δυνατούς και μας πείσμωσαν.


Η δικαίωση ήρθε έστω και με αυτόν τον τρόπο στο τελευταίο ματς του πρωταθλήματος.


“Το πιστεύαμε!”


 Θέλω να ευχαριστήσω μέλη διοικητικού συμβουλίου της τελευταίας εξαετίας, αυτό που συνέβη ήταν ένα όνειρο το οποίο είχε τεθεί ευθύς εξαρχής από τον  Κώστα Γάτσο, που ήταν στο τιμόνι της ομάδας. Μετά από έξι χρόνια καταφέραμε επωφελούμενοι της αναδιάρθρωσης, να φτάσουμε πάλι Super League ή και Β’ Εθνική, από την οποία απέχουμε 35 ολόκληρα χρόνια.


Είναι η δικαίωση μιας μεγάλης προσπάθειας. Το πιστεύαμε και αυτό θέλαμε να περάσουμε και στους ποδοσφαιριστές διότι τελευταία φορά που μίλησα στο γήπεδο ήταν πριν από τις δύο τελευταίες αγωνιστικές, τους είπα ότι πολλές φορές, πρέπει να κάνουμε την προσπάθεια μας και αν τα καταφέρουμε θα είναι σα να παίρνουμε πρωτάθλημα. Ανεβαίνουμε κατηγορία.


Πολλές φορές η ίδια η ζωή είναι άδικη, αλλά και απλόχερη. Όταν συμβαίνει, οφείλουμε να αρπάξουμε την ευκαιρία…»


Πηγή:mikriliga.com / Χρύσα Ζερβού

2 σχόλια:

  1. Μπράβο ομαδάρα..Μπράβο ρε Σίμο Μένιο μπράβο σε όλους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τεράστιε Τυριακίδη μπράβο.Κορυφαίοι ανάμεσα σε όλους τους σπουδαίους: Ασλαμπαλ, Μάνιος, Μένιος, επικός Έππας, Γκαλιέγκος, Βενέτης, Μεντής, Κολτσίδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365