Τρίτη 29 Ιουνίου 2021

ΕΠΙΣΗΜΟ: Κατέθεσε ένσταση ο Απόλλων Πόντου για το παιχνίδι με την Κοζάνη

Πρέπει να τονίσουμε πως το συγκεκριμένο θέμα αφορά άμεσα τον Αλμωπό

Απόλλων Πόντου και Αστέρας Βλαχιώτη κάνουν την ύστατη προσπάθεια να αποφύγουν τον υποβιβασμό στη Γ’ Εθνική. Αγωνιστικά οι συγκεκριμένες δύο ομάδες έπεσαν κατηγορία, ωστόσο προσπαθούν να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση δικαστικά για να παίξουν την επόμενη σεζόν στη νέα ενοποιημένη SL2.


Συγκεκριμένα, τόσο ο Απόλλων όσο και ο Αστέρας, κατέθεσαν ενστάσεις κατά της Α.Ε. Ποντίων Κοζάνης και της Ρόδου αντίστοιχα. Οι ενστάσεις αφορούν αντικανονική συμμετοχή παικτών και θα εκδικαστούν την Πέμπτη (1/7) από τον αθλητικό δικαστή της Ένωσης Super League 2-Football League.


Πρέπει να τονίσουμε πως το συγκεκριμένο θέμα αφορά άμεσα τον Αλμωπό. Στον σύλλογο της Αριδαίας δεν υπάρχει ανησυχία για το συγκεκριμένο θέμα.


Αναλυτικά το δελτίο Τύπου:

«Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 και Β Εθνικής Κατηγορίας καλεί σε απολογία:


– Την Πέμπτη 1.7.2021 και ώρα 13:00 τις ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΛΑΧΙΩΤΗ, ΠΑΕ ΡΟΔΟΣ, προκειμένου να συζητηθεί η από 28.6.2021 καταγγελία που υπέβαλε η 1η για αντικανονική συμμετοχή ποδοσφαιριστή της 2ης από εσάς, στον αγώνα που διεξήχθη την 26.6.2021 στο Δημοτικό Στάδιο Ασπροπύργου μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ Ένωση Πανασπροπυργιακού – ΠΑΕ Ρόδος στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος της Football League Νοτίου Ομίλου.


– Την Πέμπτη 1.7.2021 και ώρα 13:00 τις ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΛΑΧΙΩΤΗ, ΠΑΕ ΡΟΔΟΣ, προκειμένου να συζητηθεί η από 28.6.2021 καταγγελία που υπέβαλε η 1η για αντικανονική συμμετοχή ποδοσφαιριστή της 2ης από εσάς στον αγώνα που διεξήχθη την 26.6.2021 στο Δημοτικό Στάδιο Ασπροπύργου μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ Ένωση Πανασπροπυργιακού – ΠΑΕ Ρόδος στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος της Football League Νοτίου Ομίλου.


– Την Πέμπτη 1.7.2021 και ώρα 13:00 τις ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ, ΠΑΕ Α.Ε.Π ΚΟΖΑΝΗΣ, προκειμένου να συζητηθεί η από 29.6.2021 ένσταση που υπέβαλε η 1η από εσάς, για αντικανονική συμμετοχή ποδοσφαιριστή της 2ης από εσάς στον αγώνα που διεξήχθη την 27.6.2021 στο Δ.Α.Κ. Κοζάνης στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος της Football League Βορείου Ομίλου».

5 σχόλια:

  1. Νά ρωτήσω κάτι οποιος μπορεί να μου πει καθαρά, τό ΑΦΜ της Τρίγλια αν λεω αν το πάρει ο Ηρακλής τί γίνεται θά παίξει στην κατηγορία πού είναι τώρα ή Τρίγλια; καί αν όχι ποια ομάδα θα πάρει την θέση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο παπατζης ξαναχτυπα κι αλλη ομαδα μετα την ΒΕΡΟΙΑ τωρα θελει τον Αλμωπο,αυτον τον ανθρωπο πρεπει μαλλον επρεπε εδω και χρονια να τον ειχαν πεταξει εξω απο τα γηπεδα,θα μου πειτε γιατι το λες ψαξτε σε οποια κατηγορια ηταν η ομαδα του παντου εκαμνε φασαριες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καποτε σε εναν αγωνα πριν απο χρονια ειπα σε εναν φιλαθλο του Απολλωνα Καλαμαριας γιατι τοτε ετσι λεγοτανε, στο τελος του αγωνα του ειπα με αυτον τον προπονητη που εχετε θα χασετε πολλα και δεν επεσα εξω να που την εφτασε την ομαδα στην ξευτιλα μια ομαδα με ιστορια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κατι που σκεφτικα τωρα με τα γυρισματα του μπαντερας να βαλουν για κομπαρσους την ομαδα του Απολλωνα Ποντου,γιατι τετοιους κομπαρσους που θα βρειτε κυριοι ιδου, να τους πληρωσετε ομως γιατι θα κανουν ενασταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτό το διαβάσατε τής μεγάλης ομάδας του Απόλλωνα Πόντου όπου έχει οφειλές σε πρώην παίχτες του τρεις τόν αριθμό από τό πάμε στοίχημα και γίνεται κατάσχεση,κι αυτοί οι απίστευτη κάνουν ένσταση, μήπως έχουν κι άλλες οφειλές σέ παίχτες;ρε πού πάτε ρεεεεεε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365