Σάββατο 26 Ιουνίου 2021

Αλμωπός Αριδαίας: Κερδίζει και περιμένει - Τα σενάρια παραμονής και η βαθμολογία - Τι γίνεται με την αδειοδότηση

Γράφει ο Γιώργος Καραγιαννίδης
Η τελευταία αγωνιστική της Football League είναι προγραμματισμένη για αύριο Κυριακή 27/6, με τον Αλμωπό Αριδαία να κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα, αφού βρίσκεται στην ζώνη του υποβιβασμού.

Οι κυανόλευκοι θα αντιμετωπίζουν εντός έδρας την Καβάλα, θέλουν νίκη και μετά θα περιμένουν τα αποτελέσματα της Τρίγλιας, του Θεσπρωτού και του Απόλλων Πόντου για να δουν αν θα παραμείνουν στην κατηγορία.


Τα τρία σενάρια παραμονής


1. Η Τρίγλια θα αντιμετωπίσει στην έδρα της την Βέροια, οι γηπεδούχοι χρειάζονται ένα βαθμό για την σωτηρία τους, ενώ οι φιλοξενούμενοι με έναν βαθμό κατακτάνε το πρωτάθλημα, το μόνο αποτέλεσμα που συμφέρει τον Αλμωπό είναι νίκη της Βέροιας και νίκη δική του επί της Καβάλας.

2. Ο Θεσπρωτός θα αντιμετωπίσει εντός έδρας τον αδιάφορο Πανσερραϊκό και χρειάζεται μία ισοπαλία για να σωθεί, αφού στην ισοβαθμία υπερτερεί του Αλμωπού. Την ομάδα μας συμφέρει μόνο νίκη του Πανσερραϊκού και νίκη δική της επί της Καβάλας.

3. Ο Απόλλων Πόντου θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την αδιάφορη και ουραγό Κοζάνη και με μία νίκη σφραγίζει την παραμονή του στην κατηγορία. Ο Αλμωπός θέλει ήττα του Απόλλων Πόντου και δική του ισοπαλία, ή ισοπαλία στο παιχνίδι της Κοζάνης και παράλληλα δική του νίκη επί της Καβάλας για να παραμείνει στην κατηγορία.


Όπως μπορούμε να αντιληφθούμε ο Αλμωπός δεν κρατάει την τύχη στα χέρια σου. Θα μπορούσε να το κάνει αν δεν αυτοκτονούσε στον Θεσπρωτό και έπαιρνε έστω την ισοπαλία, ή αν δεν έχανε από τον Απόλλων Πόντου πριν λίγες βδομάδες και έπαιρνε και εκεί έστω την ισοπαλία. Να θυμίσουμε επίσης πως ο Αλμωπός έχει δύο ισοπαλίες με την ουραγό Κοζάνη. Καταλαβαίνει κανείς πως η ομάδα του Γιώργου Τυριακίδη έχει κάνει πολλές απόπειρες αυτοκτονίας και όλοι ελπίζουμε να την τις πληρώσει και αύριο το απόγευμα να καταφέρει να πανηγυρίσει την παραμονή της στην κατηγορία που θα ισοδυναμεί με άνοδο στην Super League 2.

Δεδομένη η αδειοδότηση

Όπως σας ενημερώσαμε ο Αλμωπός είναι μία από τις 32 ομάδες της Super League 2 και Football League που δεν πήραν άδεια σε πρώτο βαθμό από την Επιτροπή Αδειοδότησης. Κάτι το οποίο αν η ομάδα μας σωθεί δεν θα είναι πρόβλημα, αφού θεωρείται δεδομένο πως σε δεύτερο βαθμό θα αδειοδοτηθεί, όντας ένας από τους πιο οργανωμένους και τακτοποιημένους οικονομικά συλλόγους της κατηγορίας. 



3 σχόλια:

  1. Τελείωσε τους Καβάλα γιατί κούρασαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αντε στον γερο διαολο ρε μαπα καλα ειπα οτι εσυ μονο το κακο της ομαδας ηθελες απο την αρχη,εσυ μας κουρασες για να μην πω τιποτε αλλο και μας κοψουν, φατετον οποιος αγαπα τον τοπο του δεν τον βριζει και ουτε ριχνει τετοια χολη,τι ζορι τραβας και εχεις τοσο μισος πες μας μηπως δεν εισαι απο την περιοχη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τωρα αντε καβαλησου εσυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365