Τετάρτη, 2 Ιουνίου 2021

Αριδαία ΤΩΡΑ: Έλεγχοι σε καταστήματα - Θα εντατικοποιηθούν τις επόμενες μέρες

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες οι έλεγχοι θα εντατικοποιηθούν το αμέσως επόμενο διάστημα

Με βασικό γνώμονα την προστασία της δημόσιας υγείας, την προστασία του υγιούς ανταγωνισμού και την ορθή εφαρμογή των μέτρων, σήμερα το το μικτά κλιμάκια διενήργησαν ελέγχους ορθής εφαρμογής των μέτρων για την αποφυγή της διασποράς του κοροναϊού, σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην Αριδαία.


Συγκεκριμένα οι αρμόδιες υπηρεσίες έλεγχαν για τις αποστάσεις, την χρηστή μάσκας και την μουσική, όπως προβλέπετε από τα μέτρα κατά της εξάπλωσης του COVID-19. 

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες οι έλεγχοι θα εντατικοποιηθούν το αμέσως επόμενο διάστημα.

Μέχρι στιγμής δεν έχει βεβαιωθεί κάποιο πρόστιμο.

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365