Κυριακή 27 Ιουνίου 2021

Μεθυσμένη πολιτεία η Αριδαία - Στην Super League 2 ο Αλμωπός - Έσπασαν καρδιές στο φινάλε

Γράφει ο Γιώργος Καραγιαννίδης

Με νίκη-παραμονή, ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα της Football League ο Αλμωπός Αριδαίας, ο οποίος νίκησε εντός έδρας την Καβάλας με 3 - 1 και παρέμεινε στην κατηγορίας μετά την ισοπαλία του Απόλλων Πόντου στην Κοζάνη με 1 - 1.


Η ομάδα του Γιώργου Τυριακίδη ήταν πολύ καλύτερη σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης, έδειξε πόσο θέλει τη νίκη και δίκαια πήρε τους 3 σωτήριους βαθμούς, με γκολ του Μάνιο, του Κολτσίδα και του Ασλαμπάνογλου, ενώ για τους φιλοξενούμενους είχε ισοφαρίσει προσωρινά ο Κόλλα.


Ο Αλμωπός ήθελε δική του νίκη και συνδυασμό αποτελεσμάτων, κάτι το οποίο έγινε στην Κοζάνη όπου η τοπική ομάδα έκοψε βαθμούς από τον Απόλλων Πόντου, στέλνοντας τον Αλμωπό στα ουράνια και στην Super League 2 μετά την αναδιάρθρωση των κατηγοριών.


Το τελευταίο μισάωρο στο Δημοτικό Στάδιο της Αριδαίας κύλισε σε ρυθμούς Απόλλων Πόντου. Τίποτα δεν ακουγόταν στο γήπεδο, ραδιόφωνα και κινητά είχαν πάρει φωτιά με όλους τους παρευρισκόμενους να προσπαθούν να μάθουν νέα από την Κοζάνη. Μόλις το παιχνίδι εκεί έληξε ισόπαλο ένας πραγματικός πανικός επικράτησε στην Αριδαία. Το ξέσπασμα χαράς και οι πανηγυρισμοί ξεκίνησαν από την κερκίδα και ενώ το παιχνίδι του Αλμωπού δεν είχε ολοκληρωθεί. Μόλις οι ποδοσφαιριστές που αγωνίζονταν κατάλαβαν τι είχε γίνει ξέσπασαν σε πανηγυρισμούς ο καθένας μόνος του ενώ το παιχνίδι βρισκόταν σε εξέλιξη. Παράλληλα στο πάγκο ο Γιώργος Τυριακίδης, οι συνεργάτες του και οι αναπληρωματικοί ποδοσφαιριστές έγιναν ένα κουβάρι με ανθρώπους της διοίκησης. Συγκλονιστικές στιγμές που μόνο το ποδόσφαιρο μπορεί να προσφέρει. Δείτε ΕΔΩ τα βίντεο από τους πανηγυρισμούς.


Συγχαρητήρια στην ομάδα μας για την παραμονή στην κατηγορία!!!!


Αλμωπός Αριδαίας (Γιώργος Τυριακίδης) : Μένιος, Κουρούπης, Μεντής, Μιγκέλ, Λόμπα, Ασλαμπάλογλου, Κολτσίδας, Γκαγιέγος, Μάνιος, Έππας, Λουσέρο


Καβάλα (Κώστας Ανυφαντάκης) : Σταθάκης, Τενεκές, Γαβριηλίδης, Στίκας, Παντεκίδης, Κέρθι, Κόκκορης, Μελισσόπουλος, Βαλαβανόπουλος, Ορφανίδης, Κολλάς


Φάσεις:


12′ ΓΚΟΟΟΟΟΛ με κοντινό πλασέ ο Μάνιος μετά από πάσα του Έππα. Αλμωπος Αριδαιας | Λουτρα Ποζαρ – Καβαλα 1-0


23′ ΓΚΟΛ για την Καβάλα μετά από κεφαλιά του Κόλλα. Νωρίτερα στη φάση υπάρχει καταφανέστατο χέρι πέναλτι υπέρ Αλμωπούς. Αλμωπος Αριδαιας | Λουτρα Ποζαρ – Καβαλα 1-1


29′ Ωραίο ψαλιδάκι του Έππα η μπάλα λίγο πάνω από τα δοκάρια.


35′ ΓΚΟΟΟΟΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΜΩΠΟ!!!!! Ο Κολτσίδας μετά από αναμπουμπούλα στην άμυνα της Καβάλας. Αλμωπος Αριδαιας | Λουτρα Ποζαρ – Καβαλα 2-1


42′ Ωραίο σουτ του Μάνιου απέκρουσε ο Σταθάκης.


52′ ΓΚΟΟΟΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΜΩΠΟ!!!!! Ο Ασλαμπάλογλου με ωραίο πλασέ. Αλμωπος Αριδαιας | Λουτρα Ποζαρ – Καβαλα 3-1


60′ Δοκάρι για την Καβάλα με τον Ορφανίδη.


65′ Ωραίο δυνατό σουτ του Κόκκορη έδιωξε σε κόρνερ ο Μένιος.


Δείτε τα αποτελέσματα:


Αλμωπός Αριδαίας – Καβάλα 3 - 1


ΠΟ Τρίγλιας – ΝΠΣ Βέροια 0 - 0


Ολυμπιακός Βόλου – Πιερικός 3 - 3


Θεσπρωτός – Πανσερραϊκός 3 - 2


ΑΕΠ Κοζάνης – Απόλλων Πόντου 1 - 1


Δείτε την βαθμολογία:




1 σχόλιο:

  1. Αποδόθηκε ποδοσφαιρικη δικαιοσύνη!! Ψωμί ελια και κρεας Αλμωπος Αριδαιας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365