Τετάρτη 14 Ιουλίου 2021

Ίκαρος Αλμωπίας: Πολυ καλές εμφανίσεις από Αποστολίδου και Αγιάνογλου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ18

Διαβάστε την ανάρτηση του Ικάρου Αλμωπίας

Διαβάστε την ανάρτηση του Ικάρου Αλμωπίας:

Πολύ καλή εμφάνιση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ18 στην πόλη του Βόλου που πραγματοποιήθηκε στις 10-11/07/2021 είχαν οι αθλητές μας:

ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ κατέλαβε την Κυριακή το πρωί στο μήκος με επίδοση 5,22μ. την 13η θέση και για μόλις 1 εκατοστό έμεινε εκτός τελικού του αγωνίσματος, επίσης το πρωί του Σαββάτου στον προκριματικό των 110μ. με εμπόδια με ατομικό ρεκόρ 15.06s κατέλαβε στην γενική σειρά την 6η  θέση προκρίθηκε στο απογευματινό τελικό όμως δυστυχώς υπήρξε πτώση και δεν συνέχισε τον αγώνα.

ΑΓΙΑΝΟΓΛΟΥ ΙΣΑΑΚ το πρωί του Σαββάτου στον προκριματικό της κούρσας των 100μ κατέλαβε την 25η θέση με επίδοση 11.80s και το πρωί της Κυριακής στο προκρηματικό των 200μ. κατέλαβε με 24,32s την 31η θέση.

Αξίζουν συγχαρητήρια στους αθλητές του συλλόγου μας καθώς και στην προπονήτρια μας Τουλουμτζή Γιώτα. Συνεχίζουμε δυναμικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365