Δευτέρα 12 Ιουλίου 2021

Νικολέτα Μπογδάνη: Η αριστούχος μαθήτρια από την Αριδαία που έβγαλε 19.435 μόρια - Συνέντευξη στο Aridaia365

Συνέντευξη στο Aridaia365

Μετά από μία χρονιά τηλεκπαίδευσης και σκληρού διαβάσματος, οι κόποι της Νικολέτας Μπογδάνη από την Αριδαία ανταμείφθηκαν. Η νεαρή συντοπίτισσα μας μαθήτρια στις πανελλήνιες εξετάσεις έβγαλε 19.435, μία από τις καλύτερες φετινές επιδόσεις στην χώρα μας.


Η χρονιά δεν ήταν εύκολη και συνηθισμένη. Πέραν του άγχους για τις εξετάσεις, οι υποψήφιοι έπρεπε να υπερβούν και τον σκόπελο της τηλεκπαίδευσης, λόγω της πανδημίας.


Ανάμεσά τους και η μαθήτρια του 1ου ΕΠΑΛ Αριδαίας Νικολέτα Μπογδάνη, η οποία μίλησε στο Aridaia365 για την επιτυχία της:


Πως αισθάνεσαι που οι κόποι σου ανταμείφθηκαν;


Είμαι ικανοποιημένη από τον εαυτό μου, καθώς προσπάθησα για το αποτέλεσμα αυτό καθ' όλη την διάρκεια των σχολικών μου χρόνων!


Πόσο δύσκολη ήταν η φετινή χρονιά λόγω της τηλεκπαίδευσης;


Η φετινή χρονιά, λόγω της τηλεκπαιδευσης, ήταν μια πρόκληση για τους μαθητές και ιδιαίτερα για όσους προετοιμαζομασταν για τις πανελλήνιες. Δεν είχαμε τη δυνατότητα να βρισκόμαστε σε καθημερινή επαφή με τους καθηγητές, ωστόσο υπήρχε χρόνος για περισσότερη μελέτη.


Ποια σχολή θα επιλέξεις και γιατί;


Θα επιλέξω την Ιατρικη, γιατί το αντικείμενο της επιστήμης αυτής με γοητεύει.


Σε ποιους ανθρώπους θα ήθελες να αφιερώσεις την επιτυχία σου;


Στους γονείς μου, στους καθηγητές μου και σε όσους με στήριξαν αυτήν την χρόνια!


5 σχόλια:

  1. κοριτσάρα μου όμορφη.συγχαρητηρια για την μεγάλη προσπάθεια σου που έφερε την μεγάλη επιτυχία σου .Καλότυχη στην ζωή σου και οι κόποι σου να έχουν πάντα ανταμοιβή το καλύτερο για σένα.τα αγαθά κόλπος κτωνται.να γίνεις παράδειγμα προς μίμηση και για άλλα παιδιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγχαρητήρια και καλή σταδιοδρομία.
    Είμαι σίγουρος ότι θα γίνεις μια πετυχημένη καλή γιατρός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αξια! Συγχαρητήρια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συγχαρητήρια!! Μπράβα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συγχαρητήρια στο κορίτσι μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365