Τρίτη, 6 Ιουλίου 2021

Εργασίες αποκατάστασης του οδοστρώματος από σήμερα στην Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Έδεσσας

Οι εργασίες έχουν προγραμματισθεί να εκτελεσθούν από σήμερα, Τρίτη 06/07/2021 έως και την Παρασκευή 09/07/2021

Εργασίες αποκατάστασης του οδοστρώματος στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης – Έδεσσας θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, από σήμερα, Τρίτη 6 Ιουλίου έως και την Παρασκευή 9 Ιουλίου 2021.


Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες αποκατάστασης του οδοστρώματος στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης Έδεσσας, από την Άνω Διάβαση του Αγίου Αθανασίου προς Θεσσαλονίκη, σε μήκος περίπου 1.000 μέτρων, σε όλο το πλάτος της οδού ανά λωρίδα κυκλοφορίας.


Οι εργασίες έχουν προγραμματισθεί να εκτελεσθούν από σήμερα, Τρίτη 06/07/2021 έως και την Παρασκευή 09/07/2021, με ώρα έναρξης στις 07.00 π.μ. και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.


Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και το Τμήμα Τροχαίας Χαλκηδόνας, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365