Τρίτη 6 Ιουλίου 2021

Χριστίνα Κεφαλά: Στο νοσοκομείο με κορονοϊό βαριάς μορφής η παίκτρια του Survivor

Δείτε τις φωτογραφίες

Στο νοσοκομείο βρίσκεται, όπως ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Χριστίνα Κεφαλά.


Η ίδια διαγνώστηκε με κορονοϊό βαριάς μορφής κι έτσι χρειάστηκε να κάνει εισαγωγή στο νοσοκομείο.


Η Χριστίνα Κεφαλά πόσταρε μια φωτογραφία με το χέρι της που της έχει τοποθετηθεί πεταλούδα και ένα κείμενο που αναφέρει τι συνέβη.


Να θυμίσουμε σε αυτό το σημείο, πως η Χριστίνα Κεφαλά απουσίαζε τόσο από τον ημιτελικό όσο και από τον τελικό του Survivor και είχε ενημερώσει από το μεσημέρι της Κυριακής πως είχε πυρετό.


«Σας αγαπώ όλους. Σας το έχω πει;; Είμαι δυνατή, δεν μασάω και θα βγω και πιο δυνατή. Επειδή μου στέλνετε άπειρα μηνύματα. Διαγνώστηκα με covid βαριάς μορφής και με γύρισε σε πνευμονία. Όλα καλααα. Θετική σκέψη και πίστη και ο θεός είναι μαζί μας», έγραψε η Χριστίνα Κεφαλά και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Παιδιά και όσοι δεν έχετε εμβολιαστεί. Κάνετε το όσο πιο γρήγορα. Σας το λέω εγώ που το αμελούσα και έλεγα φοβάμαι ας μη το κάνω ας το αφήσω λίγο ακόμα. Εξάλλου μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα. Σίγουρα από ότι να νοσήσετε θα είναι καλύτερο».


Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365