Πέμπτη, 15 Ιουλίου 2021

Εκτενή έργα ασφαλτοστρώσεων στο Δήμο Αλμωπίας (ΦΩΤΟ)

Δελτίο Τύπου

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζονται οι εργασίες ασφαλτόστρωσης στο Δήμο Αλμωπίας, ύψους 188.894,817€. Παρευρεθήκαμε μαζί με τον Δήμαρχο Χρήστο Μπάτση σήμερα το πρωί, στη Δημοτική Ενότητα Αριδαίας και στις κοινότητες της Υδραίας και της Ξιφιανής. Συγκεκριμένα, έγιναν ασφαλτοστρώσεις στην πρώτη είσοδο της Υδραίας (πίσω από το κατάστημα Καπέλλη)  και κατά μήκος του κεντρικού δρόμου καθώς και στον κεντρικό δρόμο της Ξιφιανής. Στη συνέχεια μας έγινε ενημέρωση για τις παρεμβάσεις που εκτελούνται από τους αρμόδιους τεχνικούς.


Παρεμβαίνουμε  στις κοινότητες μας, με στόχο να βελτιώσουμε τις υποδομές και την καθημερινότητα των δημοτών μας. Καλύπτουμε πολλές ανάγκες σε εκτάσεις του Δήμου μας που χρόνια ήταν παρατημένες. Ήδη τις επόμενες ημέρες, υπογράφουμε και δύο συμβάσεις για τις κοινότητες της Δημοτικής Ενότητας Εξαπλατάνου, ώστε οι δημότες να κινούνται με ασφάλεια στο οδικό δίκτυο. Όλα τα χωριά μας χρειάζονται συνεχή φροντίδα και σε συνεργασία με τους προέδρους των κοινοτήτων προσπαθούμε για το καλύτερο. Δεν εφησυχάζουμε και συνεχίζουμε με όρεξη και με σκληρή δουλειά σε όλες τις κοινότητες του Δήμου!

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΕΤΙΚΙΔΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365