Πέμπτη, 15 Ιουλίου 2021

Αριδαία - COUP: Λειτουργία του εσωτερικού χώρου ως αμιγώς covid free

Το χαμόγελο μας παραμένει εκεί, αλλα κάτω απο την μάσκα

Το Coup Espresso Wine Food Bar από την Παρασκευή 16/7 λειτουργεί στον εσωτερικό του χώρο ως αμιγώς covid free κατάστημα. Θα εξυπηρετεί πελάτες με πιστοποιητικό εμβολιασμού και πιστοποιητικό νόσησης.

Ο εξωτερικός χώρος λειτουργεί κανονικά όπως πριν ως μεικτός χώρος για εμβολιασμένους και μη.


Σκοπός μας πάντα είναι ή ασφάλεια των πελατών κατά την παραμονή τους στον χώρο μας και ο σεβασμός σε εμβολιασμένους ή μη-εμβολιασμένους.


Καθώς τα πρόστιμα σε περίπτωση μή-τήρησης των προβλεπόμενων μέτρων είναι βαρία και για τις 2 πλευρές ελπίζουμε οτι ο κόσμος θα συνεργαστεί με υπομονή στην νέα πραγματικότητα που ζούμε.


Το χαμόγελο μας παραμένει εκεί, αλλα κάτω απο την μάσκα, ευχαριστούμε για την κατανόηση και την ταλαιπωρία...


Coup Espresso Wine Food Bar

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365