Τετάρτη 7 Ιουλίου 2021

Χαμόγελα στην Π.Ε. Πέλλας: Χαμηλά ο δείκτης θετικότητας (ΠΙΝΑΚΑΣ)

Στην Π.Ε. Πέλλας τα στοιχεία είναι θετικά αφού ο δείκτης θετικότητας είναι μόλις στο 0,10%

Κι ενώ ο αριθμός των νέων κρουσμάτων που προκαλεί ο κορονοϊός αυξάνεται ραγδαία τις τελευταίες ημέρες, ο ΕΟΔΥ έδωσε σήμερα, Τετάρτη 07.07.2021, περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το πώς κινείται ο δείκτης θετικότητας ανά περιφέρεια.


Ένας δείκτης που είχαμε… ξεχάσει το τελευταίο διάστημα καθώς η επιδημιολογική εικόνα της χώρας ήταν καλύτερη. Και ο οποίος, όμως, επανέρχεται στο προσκήνιο, καθώς τις τελευταίες ημέρες… ολοένα και «τσιμπάει».


Σημειώνεται εδώ πως το τελευταίο 24ωρο ο αριθμός νέων επιβεβαιωμένων κρουσμάτων κορονοϊού ήταν 1.820, ενώ για μια ακόμη μέρα τα νέα περιστατικά στην Αττική ξεπέρασαν τα 1.000.


Οι ειδικοί έχουν κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου για νέα έξαρση της πανδημίας τις αμέσως επόμενες ημέρες, με την Επιτροπή να συνεδριάζει σήμερα για αποφάσεις, επί τη βάσει των νέων δεδομένων.


Στο 0,33% ο δείκτης θετικότητας του κορονοϊού

Σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ, την εβδομάδα 28 Ιουνίου 2021- 4 Ιουλίου 2021 το ποσοστό θετικότητας ήταν 1.89% σε σύνολο 265.549 εργαστηριακών ελέγχων (RT-PCR/Rapid-Ag) και 0.22% σε σύνολο 1.398.702 αυτοδιαγνωστικών ελέγχων.


Στο σύνολο των ελέγχων, το ποσοστό θετικότητας ήταν 0.33%.


Παρακολουθώντας τον πίνακα με τη θετικότητα ανά περιφέρεια, βλέπουμε πως άνω του εθνικού ποσοστού κινείται η Ανατολική Αττική (0,50%), τα Γρεβενά (0,93%), η Νάξος (0,58%), ο Νότιος Τομέας Αθηνών (0,84%) και το Ρέθυμνο, με δείκτη θετικότητας 1,85%.


Στην Π.Ε. Πέλλας τα στοιχεία είναι θετικά αφού ο δείκτης θετικότητας είναι μόλις στο 0,10%.


Ο πίνακας με τον δείκτη θετικότητας ανά περιφέρεια

Στον πίνακα που ακολουθεί μπορείτε να δείτε το ποσοστό θετικότητας στο σύνολο των ελέγχων ανά Περιφερειακή Ενότητα, με δεδομένα από 28 Ιουνίου 2021 έως 4 Ιουλίου 2021:




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365