Πέμπτη 1 Ιουλίου 2021

Υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς στην Π.Ε. Πέλλας - Η ανακοίνωση της πυροσβεστικής

Ανακοίνωση

Σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με τον από 01/07/2021 Ημερήσιο Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς που εκδίδει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας του Υπουργείου Εσωτερικών (www.civilprotection.gr), για αύριο Παρασκευή 02-07-2021, προβλέπεται ΥΨΗΛΟΣ κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 3) στην Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας.

Κατόπιν τούτου σας υπενθυμίζουμε για τα παρακάτω:

Απαγορεύεται το άναμμα φωτιάς για οποιοδήποτε λόγο. Οι παραβάτες διώκονται ποινικά.

Μην καίτε σκουπίδια ή ξερά χόρτα και κλαδιά.

Μην ανάβετε υπαίθριες ψησταριές στα δάση ή σε χώρους που υπάρχουν ξερά χόρτα.

Αποφύγετε τις υπαίθριες εργασίες που ενδέχεται να προκαλέσουν πυρκαγιά (οξυγονοκολλήσεις, χρήση τροχού ή άλλου εργαλείου που δημιουργεί σπινθήρες).

Μην πετάτε ποτέ αναμμένα τσιγάρα όταν βρίσκεστε σε υπαίθριους χώρους.

Μην αφήνετε σκουπίδια στο δάσος. Υπάρχει  κίνδυνος ανάφλεξης.

Σεβαστείτε τα απαγορευτικά πρόσβασης.


ΜΟΛΙΣ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΗΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΤΟ 199.

Το τηλεοπτικό σποτ με τίτλο «Δασικές Πυρκαγιές» θα το βρείτε στις ιστοσελίδες: http://civilprotection.gr, http://www.fireservice.gr και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: www.youtube.com (Πυροσβεστικό Σώμα Ελλάδας) , www.twitter.com (Πυροσβεστικό Σώμα) @pyrosvestiki  , www.facebook.com (Πυροσβεστικό Σώμα Ελλάδας) 


1 σχόλιο:

  1. ΓΙΑ ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΕΣ ΕΙΣΤΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ.
    ΜΕ ΤΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΟΡΜΑΝΙΑ, ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΤΗΣ 4/2012 ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ Κε ΔΙΟΙΚΗΤΑ ΤΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ.
    ΥΓ.: ΜΗ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΠΩΣ ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ. ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365