Πέμπτη 1 Ιουλίου 2021

Νέο Νηπιαγωγείο Προμάχων: Δέσμευση οτι θα δημοπρατηθεί μέχρι το χειμώνα

Διαβάστε το Δελτίο Τύπου του Γιώργου Καρασμάνη

Διαβάστε το Δελτίο Τύπου του Γιώργου Καρασμάνη:


ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΤΩΝ ¨ΚΤΙΡΙΑΚΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ¨ ΟΤΙ ΤΟ ΝΕΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΠΡΟΜΑΧΩΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΘΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ


Στo πλαίσιo της διαρκούς επικοινωνίας του με την Διεύθυνση των ¨Κτιριακών Υποδομών¨, αρμόδια για την ανέγερση του Νέου Νηπιαγωγείου Προμάχων, ο Γιώργος Καρασμάνης ζήτησε σήμερα να ενημερωθεί από τον Γενικό Διευθυντή Θεόδωρο Κυριαζόπουλο για τους λόγους καθυστέρησης στις διαδικασίες υλοποίησης του έργου.


Ο κ. Κυριαζόπουλος απέδωσε τη μέχρι σήμερα καθυστέρηση στις έκτακτες ανάγκες που δημιουργήθηκαν εξ αιτίας απρόβλεπτων συνθηκών από ακραία καιρικά φαινόμενα, όπως πχ  η θεομηνία ¨Ιανός¨, που κατέστρεψε σχολικές αίθουσες στη Θεσσαλία.


Διαβεβαίωσε πάντως τον πρώην Υπουργό, ότι για το Νέο Νηπιαγωγείο Προμάχων έχουν ενεργοποιηθεί και προχωρούν και οι τρεις μελέτες – στατιστικές, μηχανολογικές, αρχιτεκτονικές – οι οποίες θα έχουν ολοκληρωθεί μέχρι το Σεπτέμβριο, προκειμένου το έργο να δημοπρατηθεί μέσα στον προσεχή χειμώνα.


Σε κάθε περίπτωση, ο Γιώργος Καρασμάνης θα παρακολουθεί ανελλιπώς την εξέλιξη των διαδικασιών, μέχρι να ξεκινήσει η ανέγερση αλλά και η ολοκλήρωση της ανέγερσης του νέου Νηπιαγωγείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365