Κυριακή 25 Ιουλίου 2021

Άρης Λουτρακίου: Άγονη και η σημερινή συνέλευση - Παραιτήθηκε το Δ.Σ.

Άγονη και η σημερινή συνέλευση

Άγονη και η σημερινή συνέλευση για τον Άρη Λουτρακίου καθώς δεν βρέθηκε λύση για την επόμενη μέρα της ιστορικής ομάδας του χωριού μας. 

Μετά και απο τις σημερινές εξελίξεις ο Πρόεδρος και σύσσωμο το ΔΣ της ομάδας υποβάλλουν την παραίτηση τους απο τον σύλλογο.


Με τιμή 

Ο πρόεδρος του ΔΣ Αρης Λουτρακίου

Νούσκας Πασχάλης

6 σχόλια:

  1. Στις επομενες εκλογες οι Μπατσης Λιουγας και Κουης ας πανε απο τον Αλμωπο να τους ψηφισει γιατι απο εδω το Λουτρακι που ειναι ολο νευριασμενο μαζι τους θα μαυριστουν αυτο να το ξερουν καλαα οι κυριοι. Ειναι δηνατον να δοσουν σαραντα χιλιαρικα στον αλμωπο και στο χωριο μας τιποτα και να διαλυσουν την ομαδα αντε γεια ξεφτιλες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εάν θέλουν πολλούς ψήφους ρε φίλε και δημοσιότητα που θα πάνε ? στη Super League 2 με τον Αλμωπό ,τον Κούγια ,το Γκαρσία και τις τηλεοπτικές μεταδόσεις θα πάνε ρε φίλε..Που θα πάνε στη Τσανάρκα ? ποιός θα σουτάρει πιο ψηλά να σημαδέψει το φεγγάρι ?

      Διαγραφή
    2. Εαν ειναι να πάρω λεφτά απο τα Λουτρά κατεβαίνω και εγώ πρόεδρος... πρόεδρος λέγετε αυτος που βάζει λεφτά και όχι να περιμένει απο άλλους.

      Διαγραφή
  2. ΝΑΙ ΜΠΡΕ ΒΑΝΤΣΙΔΕΣ.Ο ΜΠΑΤΣΗΣ ΣΑΣ ΦΤΑΙΕΙ.ΠΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ,ΓΙΑ ΠΕΣΤΕ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μην συγκρίνεις τον Παοκ με τον αετο σκυδρας ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 3 άτομα τρέχουνε για την ομάδα και δεν έχουν βοήθεια από πουθενά,
    οι Μποτσφαριδες και οι Λιουγες που είναι τώρα να βοηθήσουνε;;;
    Παλιά κάποιος φώναζε ότι ο προεδρος των λουτρών δεν στηρίζει οικονομικά την ομάδα …
    Τώρα ποιος είναι προεδρος των Λουτρών Κύριε Λιουγα;;;
    Πως τα φέρνει η ζωή ….

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365