Τετάρτη 7 Ιουλίου 2021

Νέος προπονητής του ΦΟ Αριδαίας ο Τάσος Τζιόμαλος

Ανακοίνωση

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την έναρξη της συνεργασίας μας για τη νέα χρονιά με τον προπονητή Αναστάσιο Τζιόμαλο.


Ο 37χρονος coach έχει εργαστεί ως βοηθός προπονητή και υπεύθυνος scouting στο Ανατόλια (Γ´ Εθνική), στη ΧΑΝΘ (Γ´ και Β´ Εθνική) και την σεζόν που μας πέρασε στην Ελευθερούπολη (Α2).


Ως head coach έχει συνεργαστεί με τις ομάδες του Γαλαξία και του Άγιου Παύλου, καθώς και στα παιδικά και τα εφηβικά τμήματα του Ανατόλια και της ΧΑΝΘ.


Του ευχόμαστε μια καλή χρονιά με υγεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365