Τρίτη 6 Ιουλίου 2021

Αλμωπός: Απορρίφθηκε η ένσταση του Απόλλων Πόντου

Ανακοίνωση Αλμωπού

Η ΠΑΕ Αλμωπός Αριδαίας  ενημερώνει τους φίλους της ομάδας μας ότι η ένσταση που είχε υποβάλει ο Απόλλων Πόντου στο παιχνίδι με την ΑΕΠ Κοζάνης και είχε άμεση συνάρτηση με το μέλλον μας ενόψει της νέας σεζόν, απορρίφθηκε από τους αθλητικούς δικαστές και έτσι η βαθμολογία παραμένει ως έχει.


Μετά την δικαίωση και τον τίμιο αγώνα μέσα στο γήπεδο, όπου η ομάδα μας κατάφερε να πετύχει τον στόχο της, ήρθε η στιγμή να έρθει και η δικαίωση μέσω των αρμόδιων επιτροπών που είναι υπεύθυνες, για τις οποιεσδήποτε παραβάσεις των κανονισμών.


Η ένσταση του Απόλλωνα Πόντου κατά του κύρους του αγώνα με την ΑΕΠ Κοζάνης, απορρίφθηκε και έτσι αυτό που πετύχαμε εντός των αγωνιστικών χώρων ισχύει, με αποτέλεσμα την οριστικοποίηση της συμμετοχής μας στην SL2, για την νέα ποδοσφαιρική περίοδο.

4 σχόλια:

  1. Ρε παιδιά αφού αυτό οι κύριοι τού Πόντου τό ήξεραν καί για αυτό έψαχναν το ΑΦΜ της Τρίγλια,οι οργανωμένοι τού Πόντου δεν ήθελαν καί έβγαλαν ανακοίνωση ότι καί στο Τσάμπιονς νά παίζανε δεν ήθελαν άλλο ΑΦΜ και μπράβο τούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Απόλλων, του Απόλλωνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αντιθέτως οι δικαστικές αρχές πρέπει να ερευνήσουν στο Νοσοκομείο του Βόλου τι είχε γίνει με την περίφημη γαστρεντερίτιδα του Ολυμπιακού...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ω Απολλωνιστες κατά καημένη ομάδα τί τραβάς με αυτόν τόν ηγέτη-λαμογιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365